WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW

Contactgegevens WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Vaartkom 12,3000, België

Telefoon (phone): 016 22 33 57 016 22 33 57

Fax (fax): 016 22 99 58 016 22 99 58

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW
Products information WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02491394042
Ondernemingsnummer: 2604278564
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW
(Get full report from official database of BE for WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW
Addition kinds of activities for WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
50789902. Ijsmachines | Ice making machines

Werken bij WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW in sociale netwerken
Look for responds of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Laat een reactie achter voor WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. Leave a respond for WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW. WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW op de google maps. Adres en contacten WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW
Location of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW on the google maps. Address and contacts of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Vaheja NV | Trapo Belgium B.V.B.A. | Rombouts, Johan | promosell bvba

Other related companies as WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW: VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Vaheja NV | Trapo Belgium B.V.B.A. | Rombouts, Johan | promosell bvba

WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491394042. Het bedrijf WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW bevindt zich op het adres: Vaartkom 12,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, openstaande posities, locatie van WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is a company, that was registered 2006 in Leuven region, Belgium. Full name of company is WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, company assigned to the tax number BE02491394042. The company WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is located at the address: Vaartkom 12,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW were not found.
The main activity of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW is not available. You also can look at reviews of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, open positions, location of WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONEN & WERKEN TEWERKSTELLING VZW, employees, financial statistics.