Rigolle BVBA

Contactgegevens Rigolle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rigolle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rigolle BVBA

Regio (region): Wielsbeke (Ooigem), België

Adres (address): Acacialaan 2,8710, België

Telefoon (phone): 056 66 79 57 056 66 79 57

Fax (fax): 056 66 43 88 056 66 43 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rigolle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rigolle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rigolle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rigolle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rigolle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rigolle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rigolle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rigolle BVBA
Products information Rigolle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09033477783
Ondernemingsnummer: 8112548828
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rigolle BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rigolle BVBA
(Get full report from official database of BE for Rigolle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rigolle BVBA
Addition kinds of activities for Rigolle BVBA

17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
26560100. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
73899906. Koffie service | Coffee service
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij Rigolle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rigolle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rigolle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rigolle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Rigolle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rigolle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rigolle BVBA. Laat een reactie achter voor Rigolle BVBA. Rigolle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rigolle BVBA. Leave a respond for Rigolle BVBA. Rigolle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rigolle BVBA op de google maps. Adres en contacten Rigolle BVBA
Location of Rigolle BVBA on the google maps. Address and contacts of Rigolle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rigolle BVBA Rigolle BVBA: Elco NV | HOME ELECTRO SERVICE BVBA | CID Lines NV | Teleserv nv/IP Globalnet | De Kobra N.V.

Other related companies as Rigolle BVBA: Elco NV | HOME ELECTRO SERVICE BVBA | CID Lines NV | Teleserv nv/IP Globalnet | De Kobra N.V.

Rigolle BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wielsbeke (Ooigem), België. De volledige naam van het bedrijf is Rigolle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09033477783. Het bedrijf Rigolle BVBA bevindt zich op het adres: Acacialaan 2,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rigolle BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rigolle BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rigolle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rigolle BVBA, openstaande posities, locatie van Rigolle BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rigolle BVBA is a company, that was registered 1993 in Wielsbeke (Ooigem) region, Belgium. Full name of company is Rigolle BVBA, company assigned to the tax number BE09033477783. The company Rigolle BVBA is located at the address: Acacialaan 2,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rigolle BVBA were not found.
The main activity of Rigolle BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rigolle BVBA is not available. You also can look at reviews of Rigolle BVBA, open positions, location of Rigolle BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rigolle BVBA, Wielsbeke (Ooigem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rigolle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rigolle BVBA, Wielsbeke (Ooigem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rigolle BVBA, employees, financial statistics.