PEINTURE WALHIN SA

Contactgegevens PEINTURE WALHIN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEINTURE WALHIN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEINTURE WALHIN SA

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue du Fer 22,4020, België

Telefoon (phone): 04 342 14 62 04 342 14 62

Fax (fax): 04 341 70 03 04 341 70 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEINTURE WALHIN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEINTURE WALHIN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEINTURE WALHIN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEINTURE WALHIN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEINTURE WALHIN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEINTURE WALHIN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEINTURE WALHIN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEINTURE WALHIN SA
Products information PEINTURE WALHIN SA

BTW identificatienummer (tax): BE07484130859
Ondernemingsnummer: 8917572021
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PEINTURE WALHIN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEINTURE WALHIN SA
(Get full report from official database of BE for PEINTURE WALHIN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEINTURE WALHIN SA
Addition kinds of activities for PEINTURE WALHIN SA

3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding

Werken bij PEINTURE WALHIN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEINTURE WALHIN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEINTURE WALHIN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEINTURE WALHIN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

Zoek naar antwoorden van PEINTURE WALHIN SA in sociale netwerken
Look for responds of PEINTURE WALHIN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEINTURE WALHIN SA. Laat een reactie achter voor PEINTURE WALHIN SA. PEINTURE WALHIN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEINTURE WALHIN SA. Leave a respond for PEINTURE WALHIN SA. PEINTURE WALHIN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEINTURE WALHIN SA op de google maps. Adres en contacten PEINTURE WALHIN SA
Location of PEINTURE WALHIN SA on the google maps. Address and contacts of PEINTURE WALHIN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PEINTURE WALHIN SA PEINTURE WALHIN SA: FRANS HANSSENS NV | Fabula | Fagan BVBA | Algemene Houtbehandelingen N.V. | Espace International N.V.

Other related companies as PEINTURE WALHIN SA: FRANS HANSSENS NV | Fabula | Fagan BVBA | Algemene Houtbehandelingen N.V. | Espace International N.V.

PEINTURE WALHIN SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is PEINTURE WALHIN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07484130859. Het bedrijf PEINTURE WALHIN SA bevindt zich op het adres: Rue du Fer 22,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PEINTURE WALHIN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEINTURE WALHIN SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEINTURE WALHIN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEINTURE WALHIN SA, openstaande posities, locatie van PEINTURE WALHIN SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEINTURE WALHIN SA is a company, that was registered 2011 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is PEINTURE WALHIN SA, company assigned to the tax number BE07484130859. The company PEINTURE WALHIN SA is located at the address: Rue du Fer 22,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PEINTURE WALHIN SA were not found.
The main activity of PEINTURE WALHIN SA is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEINTURE WALHIN SA is not available. You also can look at reviews of PEINTURE WALHIN SA, open positions, location of PEINTURE WALHIN SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEINTURE WALHIN SA, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEINTURE WALHIN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEINTURE WALHIN SA, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEINTURE WALHIN SA, employees, financial statistics.