Lauwereins P BVBA

Contactgegevens Lauwereins P BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwereins P BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwereins P BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Hendrik Baelskaai 39,8400, België

Telefoon (phone): 059 32 23 18 059 32 23 18

Fax (fax): 059 33 06 11 059 33 06 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwereins P BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwereins P BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwereins P BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwereins P BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwereins P BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwereins P BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwereins P BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwereins P BVBA
Products information Lauwereins P BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09479248046
Ondernemingsnummer: 5674407958
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lauwereins P BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwereins P BVBA
(Get full report from official database of BE for Lauwereins P BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwereins P BVBA
Addition kinds of activities for Lauwereins P BVBA

342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
30110305. Tread rubber, Camelback voor het terugtrekken van de band | Tread rubber, camelback for tire retreading
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
54619905. donuts | Doughnuts
83220607. Verwijzingsdienst voor persoonlijke en sociale problemen | Referral service for personal and social problems

Werken bij Lauwereins P BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwereins P BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwereins P BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwereins P BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Lauwereins P BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lauwereins P BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwereins P BVBA. Laat een reactie achter voor Lauwereins P BVBA. Lauwereins P BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwereins P BVBA. Leave a respond for Lauwereins P BVBA. Lauwereins P BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwereins P BVBA op de google maps. Adres en contacten Lauwereins P BVBA
Location of Lauwereins P BVBA on the google maps. Address and contacts of Lauwereins P BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwereins P BVBA Lauwereins P BVBA: Eurogel | Jesyprint | DO-IT | Shopex Belgium N.V. | prive

Other related companies as Lauwereins P BVBA: Eurogel | Jesyprint | DO-IT | Shopex Belgium N.V. | prive

Lauwereins P BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwereins P BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09479248046. Het bedrijf Lauwereins P BVBA bevindt zich op het adres: Hendrik Baelskaai 39,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lauwereins P BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauwereins P BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwereins P BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwereins P BVBA, openstaande posities, locatie van Lauwereins P BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lauwereins P BVBA is a company, that was registered 1988 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Lauwereins P BVBA, company assigned to the tax number BE09479248046. The company Lauwereins P BVBA is located at the address: Hendrik Baelskaai 39,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lauwereins P BVBA were not found.
The main activity of Lauwereins P BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwereins P BVBA is not available. You also can look at reviews of Lauwereins P BVBA, open positions, location of Lauwereins P BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwereins P BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwereins P BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwereins P BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwereins P BVBA, employees, financial statistics.