Goeyers BVBA

Contactgegevens Goeyers BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goeyers BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goeyers BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Borgersteinlei 40,2860, België

Telefoon (phone): 015 55 42 25; 0477 51 57 77 015 55 42 25; 0477 51 57 77

Fax (fax): 015 55 81 13 015 55 81 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goeyers BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goeyers BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goeyers BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goeyers BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goeyers BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goeyers BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goeyers BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goeyers BVBA
Products information Goeyers BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04772705078
Ondernemingsnummer: 1688568115
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Goeyers BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goeyers BVBA
(Get full report from official database of BE for Goeyers BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goeyers BVBA
Addition kinds of activities for Goeyers BVBA

314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
421204. Verhuizen diensten | Moving services
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij Goeyers BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goeyers BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goeyers BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goeyers BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van Goeyers BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goeyers BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goeyers BVBA. Laat een reactie achter voor Goeyers BVBA. Goeyers BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goeyers BVBA. Leave a respond for Goeyers BVBA. Goeyers BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goeyers BVBA op de google maps. Adres en contacten Goeyers BVBA
Location of Goeyers BVBA on the google maps. Address and contacts of Goeyers BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goeyers BVBA Goeyers BVBA: Ecoplan | Immo Dominique BVBA | Vivo Centrum voor Volwassenenonderwijs | Signa Screen SA | FEDESA

Other related companies as Goeyers BVBA: Ecoplan | Immo Dominique BVBA | Vivo Centrum voor Volwassenenonderwijs | Signa Screen SA | FEDESA

Goeyers BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is Goeyers BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772705078. Het bedrijf Goeyers BVBA bevindt zich op het adres: Borgersteinlei 40,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Goeyers BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goeyers BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goeyers BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goeyers BVBA, openstaande posities, locatie van Goeyers BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goeyers BVBA is a company, that was registered 1998 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is Goeyers BVBA, company assigned to the tax number BE04772705078. The company Goeyers BVBA is located at the address: Borgersteinlei 40,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Goeyers BVBA were not found.
The main activity of Goeyers BVBA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Goeyers BVBA is not available. You also can look at reviews of Goeyers BVBA, open positions, location of Goeyers BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goeyers BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goeyers BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goeyers BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goeyers BVBA, employees, financial statistics.