GMC NV

Contactgegevens GMC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMC NV

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Steenhouwerslaan 5,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 32 40 050 71 32 40

Fax (fax): 050 71 12 41 050 71 12 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMC NV
Products information GMC NV

BTW identificatienummer (tax): BE09944519042
Ondernemingsnummer: 8369903564
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GMC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMC NV
(Get full report from official database of BE for GMC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMC NV
Addition kinds of activities for GMC NV

20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
24110306. Fineerhout | Veneer logs
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
59219901. Sterke drank | Hard liquor
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij GMC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van GMC NV in sociale netwerken
Look for responds of GMC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMC NV. Laat een reactie achter voor GMC NV. GMC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMC NV. Leave a respond for GMC NV. GMC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMC NV op de google maps. Adres en contacten GMC NV
Location of GMC NV on the google maps. Address and contacts of GMC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GMC NV GMC NV: Air Lines BVBA | JJ International Engineering Consultant | Auto-Car Rental | Drytec S.A. | Ann Reynaert

Other related companies as GMC NV: Air Lines BVBA | JJ International Engineering Consultant | Auto-Car Rental | Drytec S.A. | Ann Reynaert

GMC NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is GMC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944519042. Het bedrijf GMC NV bevindt zich op het adres: Steenhouwerslaan 5,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GMC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMC NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMC NV, openstaande posities, locatie van GMC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMC NV is a company, that was registered 1986 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is GMC NV, company assigned to the tax number BE09944519042. The company GMC NV is located at the address: Steenhouwerslaan 5,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GMC NV were not found.
The main activity of GMC NV is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GMC NV is not available. You also can look at reviews of GMC NV, open positions, location of GMC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMC NV, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMC NV, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMC NV, employees, financial statistics.