ETS JACQUES LOUIS SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ETS JACQUES LOUIS SPRL
Private companiesTransportation by Air • ETS JACQUES LOUIS SPRL

Contactgegevens ETS JACQUES LOUIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS JACQUES LOUIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS JACQUES LOUIS SPRL

Regio (region): Fosses-la-Ville (Vitrival), België

Adres (address): Rue du Colombier 1,5070, België

Telefoon (phone): 071 71 27 16 071 71 27 16

Fax (fax): 071 72 90 15 071 72 90 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS JACQUES LOUIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS JACQUES LOUIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS JACQUES LOUIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS JACQUES LOUIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS JACQUES LOUIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS JACQUES LOUIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS JACQUES LOUIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS JACQUES LOUIS SPRL
Products information ETS JACQUES LOUIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08618469238
Ondernemingsnummer: 1282623291
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ETS JACQUES LOUIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS JACQUES LOUIS SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS JACQUES LOUIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS JACQUES LOUIS SPRL
Addition kinds of activities for ETS JACQUES LOUIS SPRL

29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
32990104. Mica, splitsing | Mica, splitting
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij ETS JACQUES LOUIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS JACQUES LOUIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS JACQUES LOUIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS JACQUES LOUIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van ETS JACQUES LOUIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS JACQUES LOUIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS JACQUES LOUIS SPRL. Laat een reactie achter voor ETS JACQUES LOUIS SPRL. ETS JACQUES LOUIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS JACQUES LOUIS SPRL. Leave a respond for ETS JACQUES LOUIS SPRL. ETS JACQUES LOUIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS JACQUES LOUIS SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS JACQUES LOUIS SPRL
Location of ETS JACQUES LOUIS SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS JACQUES LOUIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS JACQUES LOUIS SPRL ETS JACQUES LOUIS SPRL: DIP Consulting NV | Engels Filip | Secrétariat Partenaire SC | Kaesemans P BVBA | BURORENT

Other related companies as ETS JACQUES LOUIS SPRL: DIP Consulting NV | Engels Filip | Secrétariat Partenaire SC | Kaesemans P BVBA | BURORENT

ETS JACQUES LOUIS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Fosses-la-Ville (Vitrival), België. De volledige naam van het bedrijf is ETS JACQUES LOUIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08618469238. Het bedrijf ETS JACQUES LOUIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Colombier 1,5070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ETS JACQUES LOUIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS JACQUES LOUIS SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS JACQUES LOUIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS JACQUES LOUIS SPRL, openstaande posities, locatie van ETS JACQUES LOUIS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETS JACQUES LOUIS SPRL is a company, that was registered 2017 in Fosses-la-Ville (Vitrival) region, Belgium. Full name of company is ETS JACQUES LOUIS SPRL, company assigned to the tax number BE08618469238. The company ETS JACQUES LOUIS SPRL is located at the address: Rue du Colombier 1,5070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ETS JACQUES LOUIS SPRL were not found.
The main activity of ETS JACQUES LOUIS SPRL is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS JACQUES LOUIS SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS JACQUES LOUIS SPRL, open positions, location of ETS JACQUES LOUIS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS JACQUES LOUIS SPRL, Fosses-la-Ville (Vitrival): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS JACQUES LOUIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS JACQUES LOUIS SPRL, Fosses-la-Ville (Vitrival): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS JACQUES LOUIS SPRL, employees, financial statistics.