Petrens Transbelga SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Petrens Transbelga SA
Private companiesForestry • Petrens Transbelga SA

Contactgegevens Petrens Transbelga SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petrens Transbelga SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petrens Transbelga SA

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 321,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 99 79 02 687 99 79

Fax (fax): 02 687 99 22 02 687 99 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petrens Transbelga SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petrens Transbelga SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petrens Transbelga SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petrens Transbelga SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petrens Transbelga SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petrens Transbelga SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petrens Transbelga SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petrens Transbelga SA
Products information Petrens Transbelga SA

BTW identificatienummer (tax): BE07472320556
Ondernemingsnummer: 8216918945
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Petrens Transbelga SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petrens Transbelga SA
(Get full report from official database of BE for Petrens Transbelga SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petrens Transbelga SA
Addition kinds of activities for Petrens Transbelga SA

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec

Werken bij Petrens Transbelga SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petrens Transbelga SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petrens Transbelga SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petrens Transbelga SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Verkoper Bouw (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Petrens Transbelga SA in sociale netwerken
Look for responds of Petrens Transbelga SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petrens Transbelga SA. Laat een reactie achter voor Petrens Transbelga SA. Petrens Transbelga SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petrens Transbelga SA. Leave a respond for Petrens Transbelga SA. Petrens Transbelga SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petrens Transbelga SA op de google maps. Adres en contacten Petrens Transbelga SA
Location of Petrens Transbelga SA on the google maps. Address and contacts of Petrens Transbelga SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Petrens Transbelga SA Petrens Transbelga SA: Gallup Organisation Europe (The) SA | De Saedeleer A & J BVBA | Decanale Beroepsschool Buitengewoon Onderwijs | DE AVONDSCHOOL | Locamat

Other related companies as Petrens Transbelga SA: Gallup Organisation Europe (The) SA | De Saedeleer A & J BVBA | Decanale Beroepsschool Buitengewoon Onderwijs | DE AVONDSCHOOL | Locamat

Petrens Transbelga SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Petrens Transbelga SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07472320556. Het bedrijf Petrens Transbelga SA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 321,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Petrens Transbelga SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petrens Transbelga SA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petrens Transbelga SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petrens Transbelga SA, openstaande posities, locatie van Petrens Transbelga SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Petrens Transbelga SA is a company, that was registered 1996 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Petrens Transbelga SA, company assigned to the tax number BE07472320556. The company Petrens Transbelga SA is located at the address: Brusselsesteenweg 321,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Petrens Transbelga SA were not found.
The main activity of Petrens Transbelga SA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Petrens Transbelga SA is not available. You also can look at reviews of Petrens Transbelga SA, open positions, location of Petrens Transbelga SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petrens Transbelga SA, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petrens Transbelga SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petrens Transbelga SA, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petrens Transbelga SA, employees, financial statistics.