FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH
Private companiesLegal Services • FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

Contactgegevens FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Quai Joseph Wauters 3,4031, België

Telefoon (phone): 04 342 41 11 04 342 41 11

Fax (fax): 04 342 41 11 04 342 41 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH
Products information FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

BTW identificatienummer (tax): BE06173461914
Ondernemingsnummer: 1696258544
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 769,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH
(Get full report from official database of BE for FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH
Addition kinds of activities for FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
51129903. Carbon papier | Carbon paper

Werken bij FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH in sociale netwerken
Look for responds of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Laat een reactie achter voor FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. Leave a respond for FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH. FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH op de google maps. Adres en contacten FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH
Location of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH on the google maps. Address and contacts of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH

Andere gerelateerde bedrijven als come FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: Dierick Gebr - Frères | Record SCRL | Pixel It | Alpaco BVBA | John Lindsay

Other related companies as FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH: Dierick Gebr - Frères | Record SCRL | Pixel It | Alpaco BVBA | John Lindsay

FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06173461914. Het bedrijf FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH bevindt zich op het adres: Quai Joseph Wauters 3,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 769,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, openstaande posities, locatie van FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is a company, that was registered 2017 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, company assigned to the tax number BE06173461914. The company FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is located at the address: Quai Joseph Wauters 3,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 769,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH were not found.
The main activity of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH is not available. You also can look at reviews of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, open positions, location of FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUN BIKE ANGLEUR-TRIUMPH, employees, financial statistics.