Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

Contactgegevens Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Bredabaan 437,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 64 66 03 645 64 66

Fax (fax): 03 646 77 99 03 646 77 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA
Products information Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05529937744
Ondernemingsnummer: 3286254882
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA
(Get full report from official database of BE for Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA
Addition kinds of activities for Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
59210000. Drankwinkels | Liquor stores

Werken bij Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Laat een reactie achter voor Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Leave a respond for Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA. Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA op de google maps. Adres en contacten Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA
Location of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA on the google maps. Address and contacts of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: Festival Shop NV | LR Vitraux SPRL | Dubois J.Y. Les Namuroises SPRL | Lievens International-Lievamex NV | FILTERTECH BVBA

Other related companies as Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA: Festival Shop NV | LR Vitraux SPRL | Dubois J.Y. Les Namuroises SPRL | Lievens International-Lievamex NV | FILTERTECH BVBA

Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05529937744. Het bedrijf Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 437,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, openstaande posities, locatie van Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is a company, that was registered 2001 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, company assigned to the tax number BE05529937744. The company Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is located at the address: Bredabaan 437,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA were not found.
The main activity of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA is not available. You also can look at reviews of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, open positions, location of Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atsys Wijckmans Kantoorsystemen BVBA, employees, financial statistics.