Albatros BVBA

Contactgegevens Albatros BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albatros BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albatros BVBA

Regio (region): Mechelen (Muizen), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 759,2812, België

Telefoon (phone): 015 51 14 61 015 51 14 61

Fax (fax): 015 51 23 50 015 51 23 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albatros BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albatros BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albatros BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albatros BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albatros BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albatros BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albatros BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albatros BVBA
Products information Albatros BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07172668457
Ondernemingsnummer: 4881744384
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Albatros BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albatros BVBA
(Get full report from official database of BE for Albatros BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albatros BVBA
Addition kinds of activities for Albatros BVBA

363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
31990104. Rijgewassen | Riding crops
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij Albatros BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albatros BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albatros BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albatros BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Albatros BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Albatros BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albatros BVBA. Laat een reactie achter voor Albatros BVBA. Albatros BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albatros BVBA. Leave a respond for Albatros BVBA. Albatros BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albatros BVBA op de google maps. Adres en contacten Albatros BVBA
Location of Albatros BVBA on the google maps. Address and contacts of Albatros BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Albatros BVBA Albatros BVBA: Las Center NV | A.F.T. BVBA | De Kaft (Tweedehandszaak) | KITY/S.B.E.I.C. | ATV

Other related companies as Albatros BVBA: Las Center NV | A.F.T. BVBA | De Kaft (Tweedehandszaak) | KITY/S.B.E.I.C. | ATV

Albatros BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Mechelen (Muizen), België. De volledige naam van het bedrijf is Albatros BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07172668457. Het bedrijf Albatros BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 759,2812. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Albatros BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albatros BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albatros BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albatros BVBA, openstaande posities, locatie van Albatros BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albatros BVBA is a company, that was registered 2003 in Mechelen (Muizen) region, Belgium. Full name of company is Albatros BVBA, company assigned to the tax number BE07172668457. The company Albatros BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 759,2812. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Albatros BVBA were not found.
The main activity of Albatros BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Albatros BVBA is not available. You also can look at reviews of Albatros BVBA, open positions, location of Albatros BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albatros BVBA, Mechelen (Muizen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albatros BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albatros BVBA, Mechelen (Muizen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albatros BVBA, employees, financial statistics.