Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Uitgeverij 't Periodiekske BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

Contactgegevens Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Sint-Benedictusstraat 140,2640, België

Telefoon (phone): 03 448 16 63 03 448 16 63

Fax (fax): 03 440 77 67 03 440 77 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uitgeverij 't Periodiekske BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uitgeverij 't Periodiekske BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uitgeverij 't Periodiekske BVBA
Products information Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09976379394
Ondernemingsnummer: 2306549072
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Uitgeverij 't Periodiekske BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uitgeverij 't Periodiekske BVBA
(Get full report from official database of BE for Uitgeverij 't Periodiekske BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uitgeverij 't Periodiekske BVBA
Addition kinds of activities for Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
27820201. albums | Albums
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
37140502. Remdrums, motorvoertuig | Brake drums, motor vehicle
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand

Werken bij Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

Zoek naar antwoorden van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Laat een reactie achter voor Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Uitgeverij 't Periodiekske BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Leave a respond for Uitgeverij 't Periodiekske BVBA. Uitgeverij 't Periodiekske BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uitgeverij 't Periodiekske BVBA op de google maps. Adres en contacten Uitgeverij 't Periodiekske BVBA
Location of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA on the google maps. Address and contacts of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Uitgeverij 't Periodiekske BVBA Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: TRAVIESO SPRL | A. Deco Variance SPRL | Veurne Auto BVBA | CLASSIMMO SPRL | Rosseels Printing Company N.V.

Other related companies as Uitgeverij 't Periodiekske BVBA: TRAVIESO SPRL | A. Deco Variance SPRL | Veurne Auto BVBA | CLASSIMMO SPRL | Rosseels Printing Company N.V.

Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09976379394. Het bedrijf Uitgeverij 't Periodiekske BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Benedictusstraat 140,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Uitgeverij 't Periodiekske BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, openstaande posities, locatie van Uitgeverij 't Periodiekske BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is a company, that was registered 2002 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, company assigned to the tax number BE09976379394. The company Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is located at the address: Sint-Benedictusstraat 140,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Uitgeverij 't Periodiekske BVBA were not found.
The main activity of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA is not available. You also can look at reviews of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, open positions, location of Uitgeverij 't Periodiekske BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uitgeverij 't Periodiekske BVBA, employees, financial statistics.