O-L-V-Hemelvaartinstituut

Contactgegevens O-L-V-Hemelvaartinstituut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O-L-V-Hemelvaartinstituut: address, phone, fax, email, website, opening hours

O-L-V-Hemelvaartinstituut

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 440,8200, België

Telefoon (phone): 050 40 68 80 050 40 68 80

Fax (fax): +32 (56) 793-78-30 +32 (56) 793-78-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O-L-V-Hemelvaartinstituut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O-L-V-Hemelvaartinstituut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O-L-V-Hemelvaartinstituut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O-L-V-Hemelvaartinstituut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O-L-V-Hemelvaartinstituut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O-L-V-Hemelvaartinstituut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O-L-V-Hemelvaartinstituut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O-L-V-Hemelvaartinstituut
Products information O-L-V-Hemelvaartinstituut

BTW identificatienummer (tax): BE02722106933
Ondernemingsnummer: 9593780517
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in O-L-V-Hemelvaartinstituut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O-L-V-Hemelvaartinstituut
(Get full report from official database of BE for O-L-V-Hemelvaartinstituut)

Aanvulling soorten activiteiten voor O-L-V-Hemelvaartinstituut
Addition kinds of activities for O-L-V-Hemelvaartinstituut

332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
51999915. haarborstels | Hairbrushes
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist

Werken bij O-L-V-Hemelvaartinstituut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O-L-V-Hemelvaartinstituut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O-L-V-Hemelvaartinstituut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O-L-V-Hemelvaartinstituut. Looking for open vacancies in other companies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van O-L-V-Hemelvaartinstituut in sociale netwerken
Look for responds of O-L-V-Hemelvaartinstituut in social networks

Lees alle opmerkingen voor O-L-V-Hemelvaartinstituut. Laat een reactie achter voor O-L-V-Hemelvaartinstituut. O-L-V-Hemelvaartinstituut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O-L-V-Hemelvaartinstituut. Leave a respond for O-L-V-Hemelvaartinstituut. O-L-V-Hemelvaartinstituut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O-L-V-Hemelvaartinstituut op de google maps. Adres en contacten O-L-V-Hemelvaartinstituut
Location of O-L-V-Hemelvaartinstituut on the google maps. Address and contacts of O-L-V-Hemelvaartinstituut

Andere gerelateerde bedrijven als come O-L-V-Hemelvaartinstituut O-L-V-Hemelvaartinstituut: Riggio Cosmec/Besbelux BVBA | Cartoflex BVBA | Refacom SA | AIMS s.a | MEUNIER, RAPHAEL

Other related companies as O-L-V-Hemelvaartinstituut: Riggio Cosmec/Besbelux BVBA | Cartoflex BVBA | Refacom SA | AIMS s.a | MEUNIER, RAPHAEL

O-L-V-Hemelvaartinstituut is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is O-L-V-Hemelvaartinstituut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02722106933. Het bedrijf O-L-V-Hemelvaartinstituut bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 440,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in O-L-V-Hemelvaartinstituut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O-L-V-Hemelvaartinstituut is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O-L-V-Hemelvaartinstituut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O-L-V-Hemelvaartinstituut, openstaande posities, locatie van O-L-V-Hemelvaartinstituut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

O-L-V-Hemelvaartinstituut is a company, that was registered 2008 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is O-L-V-Hemelvaartinstituut, company assigned to the tax number BE02722106933. The company O-L-V-Hemelvaartinstituut is located at the address: Gistelse Steenweg 440,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in O-L-V-Hemelvaartinstituut were not found.
The main activity of O-L-V-Hemelvaartinstituut is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of O-L-V-Hemelvaartinstituut is not available. You also can look at reviews of O-L-V-Hemelvaartinstituut, open positions, location of O-L-V-Hemelvaartinstituut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over O-L-V-Hemelvaartinstituut, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O-L-V-Hemelvaartinstituut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O-L-V-Hemelvaartinstituut, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O-L-V-Hemelvaartinstituut, employees, financial statistics.