St-Gabriëlinst

Contactgegevens St-Gabriëlinst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Gabriëlinst: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Gabriëlinst

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Sint-Gabriëlstraat 152,1770, België

Telefoon (phone): 053 66 69 38 053 66 69 38

Fax (fax): 053 68 01 42 053 68 01 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Gabriëlinst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Gabriëlinst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Gabriëlinst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Gabriëlinst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Gabriëlinst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Gabriëlinst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Gabriëlinst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Gabriëlinst
Products information St-Gabriëlinst

BTW identificatienummer (tax): BE08895874023
Ondernemingsnummer: 4972381591
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in St-Gabriëlinst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Gabriëlinst
(Get full report from official database of BE for St-Gabriëlinst)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Gabriëlinst
Addition kinds of activities for St-Gabriëlinst

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij St-Gabriëlinst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Gabriëlinst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Gabriëlinst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Gabriëlinst. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van St-Gabriëlinst in sociale netwerken
Look for responds of St-Gabriëlinst in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Gabriëlinst. Laat een reactie achter voor St-Gabriëlinst. St-Gabriëlinst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Gabriëlinst. Leave a respond for St-Gabriëlinst. St-Gabriëlinst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Gabriëlinst op de google maps. Adres en contacten St-Gabriëlinst
Location of St-Gabriëlinst on the google maps. Address and contacts of St-Gabriëlinst

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Gabriëlinst St-Gabriëlinst: Baert Jeroen | Primagaz Belgium NV | Eggermont NV | Saint-Pol-De Leeuw BVBA | GESA - Groupe Europeen S.A

Other related companies as St-Gabriëlinst: Baert Jeroen | Primagaz Belgium NV | Eggermont NV | Saint-Pol-De Leeuw BVBA | GESA - Groupe Europeen S.A

St-Gabriëlinst is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Gabriëlinst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08895874023. Het bedrijf St-Gabriëlinst bevindt zich op het adres: Sint-Gabriëlstraat 152,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 533,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in St-Gabriëlinst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Gabriëlinst is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Gabriëlinst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Gabriëlinst, openstaande posities, locatie van St-Gabriëlinst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

St-Gabriëlinst is a company, that was registered 2011 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is St-Gabriëlinst, company assigned to the tax number BE08895874023. The company St-Gabriëlinst is located at the address: Sint-Gabriëlstraat 152,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 533,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in St-Gabriëlinst were not found.
The main activity of St-Gabriëlinst is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Gabriëlinst is not available. You also can look at reviews of St-Gabriëlinst, open positions, location of St-Gabriëlinst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Gabriëlinst, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Gabriëlinst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Gabriëlinst, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Gabriëlinst, employees, financial statistics.