CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Private companiesCommunications • CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Contactgegevens CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Woumenweg 45B,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 48 48 051 50 48 48

Fax (fax): 051 50 35 82 051 50 35 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Products information CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01771240234
Ondernemingsnummer: 3415618896
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
(Get full report from official database of BE for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Addition kinds of activities for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

822102. Professionele scholen | Professional schools
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
75420000. wasstraten | Carwashes
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Laat een reactie achter voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Leave a respond for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA op de google maps. Adres en contacten CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Location of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on the google maps. Address and contacts of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: SYNERGIA | The | De Kinder Hardware NV | Michon Packaging N.V. | Filip Brike

Other related companies as CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: SYNERGIA | The | De Kinder Hardware NV | Michon Packaging N.V. | Filip Brike

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01771240234. Het bedrijf CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA bevindt zich op het adres: Woumenweg 45B,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, openstaande posities, locatie van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is a company, that was registered 2012 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, company assigned to the tax number BE01771240234. The company CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is located at the address: Woumenweg 45B,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA were not found.
The main activity of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is not available. You also can look at reviews of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, open positions, location of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, employees, financial statistics.