ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Contactgegevens ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België

Adres (address): Route de Saussin 1B,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 16 85 071 78 16 85

Fax (fax): 071 78 16 87 071 78 16 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Products information ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

BTW identificatienummer (tax): BE06925201416
Ondernemingsnummer: 5270385742
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
(Get full report from official database of BE for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Addition kinds of activities for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing

Werken bij ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

 • Betonarbeider (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

 • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

 • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: APPRO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

 • Carrosserier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

 • IT Project Manager (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: STREAMOVATIONS

  Type: Vaste Job

  Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

 • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: INTERGROW NV

  Type: Vaste Job

  - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

 • Geriater (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION in sociale netwerken
Look for responds of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Laat een reactie achter voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Leave a respond for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION op de google maps. Adres en contacten ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Location of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on the google maps. Address and contacts of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: Lucaz Klankmakerij | Batterijland E.E.S.P. | ALTEDIA DROUOT BELGIUM SPRL | Cattery d'Amore | Star Telecom

Other related companies as ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: Lucaz Klankmakerij | Batterijland E.E.S.P. | ALTEDIA DROUOT BELGIUM SPRL | Cattery d'Amore | Star Telecom

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België. De volledige naam van het bedrijf is ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06925201416. Het bedrijf ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION bevindt zich op het adres: Route de Saussin 1B,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, openstaande posities, locatie van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is a company, that was registered 1994 in Jemeppe-sur-Sambre (Spy) region, Belgium. Full name of company is ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, company assigned to the tax number BE06925201416. The company ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is located at the address: Route de Saussin 1B,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION were not found.
The main activity of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is not available. You also can look at reviews of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, open positions, location of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, employees, financial statistics.