ACRYL-WUILLE

Contactgegevens ACRYL-WUILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRYL-WUILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRYL-WUILLE

Regio (region): Eghezée (Leuze), België

Adres (address): Chaussée de Namur 343,5310, België

Telefoon (phone): 081 51 16 59; 0475 79 83 72 081 51 16 59; 0475 79 83 72

Fax (fax): 081 51 17 07 081 51 17 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRYL-WUILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRYL-WUILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRYL-WUILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRYL-WUILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRYL-WUILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRYL-WUILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRYL-WUILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRYL-WUILLE
Products information ACRYL-WUILLE

BTW identificatienummer (tax): BE02249420166
Ondernemingsnummer: 1016479492
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACRYL-WUILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRYL-WUILLE
(Get full report from official database of BE for ACRYL-WUILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRYL-WUILLE
Addition kinds of activities for ACRYL-WUILLE

202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing
80629903. Ziekenhuis, medische school aangesloten bij verblijf | Hospital, medical school affiliated with residency
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons

Werken bij ACRYL-WUILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRYL-WUILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRYL-WUILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRYL-WUILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van ACRYL-WUILLE in sociale netwerken
Look for responds of ACRYL-WUILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRYL-WUILLE. Laat een reactie achter voor ACRYL-WUILLE. ACRYL-WUILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRYL-WUILLE. Leave a respond for ACRYL-WUILLE. ACRYL-WUILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRYL-WUILLE op de google maps. Adres en contacten ACRYL-WUILLE
Location of ACRYL-WUILLE on the google maps. Address and contacts of ACRYL-WUILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRYL-WUILLE ACRYL-WUILLE: Fisherman | Angie's Angels & Co | Pacific Hotel Oostende | E-Xperience | MONOSTORE NV

Other related companies as ACRYL-WUILLE: Fisherman | Angie's Angels & Co | Pacific Hotel Oostende | E-Xperience | MONOSTORE NV

ACRYL-WUILLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Eghezée (Leuze), België. De volledige naam van het bedrijf is ACRYL-WUILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02249420166. Het bedrijf ACRYL-WUILLE bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 343,5310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACRYL-WUILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACRYL-WUILLE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRYL-WUILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRYL-WUILLE, openstaande posities, locatie van ACRYL-WUILLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRYL-WUILLE is a company, that was registered 1989 in Eghezée (Leuze) region, Belgium. Full name of company is ACRYL-WUILLE, company assigned to the tax number BE02249420166. The company ACRYL-WUILLE is located at the address: Chaussée de Namur 343,5310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACRYL-WUILLE were not found.
The main activity of ACRYL-WUILLE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRYL-WUILLE is not available. You also can look at reviews of ACRYL-WUILLE, open positions, location of ACRYL-WUILLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRYL-WUILLE, Eghezée (Leuze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRYL-WUILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRYL-WUILLE, Eghezée (Leuze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRYL-WUILLE, employees, financial statistics.