Baille J Ets SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Baille J Ets SPRL
Private companiesMetal Mining • Baille J Ets SPRL

Contactgegevens Baille J Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baille J Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baille J Ets SPRL

Regio (region): Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Adres (address): Rue de Philippeville 87,6120, België

Telefoon (phone): 02 721 69 89; 04 344 44 99; 063 21 60 80; 069 23 22 24; 071 21 31 02; 071 21 89 89 02 721 69 89; 04 344 44 99; 063 21 60 80; 069 23 22 24; 071 21 31 02; 071 21 89 89

Fax (fax): 071 21 31 02 071 21 31 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baille J Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baille J Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baille J Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baille J Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baille J Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baille J Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baille J Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baille J Ets SPRL
Products information Baille J Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05746093750
Ondernemingsnummer: 6063323974
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Baille J Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baille J Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Baille J Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baille J Ets SPRL
Addition kinds of activities for Baille J Ets SPRL

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij Baille J Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baille J Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baille J Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baille J Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van Baille J Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Baille J Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baille J Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Baille J Ets SPRL. Baille J Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baille J Ets SPRL. Leave a respond for Baille J Ets SPRL. Baille J Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baille J Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Baille J Ets SPRL
Location of Baille J Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Baille J Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Baille J Ets SPRL Baille J Ets SPRL: Zilvermeer | St Antonius | Scholl SA | Claesen W | Jamaer-Windmolders

Other related companies as Baille J Ets SPRL: Zilvermeer | St Antonius | Scholl SA | Claesen W | Jamaer-Windmolders

Baille J Ets SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België. De volledige naam van het bedrijf is Baille J Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05746093750. Het bedrijf Baille J Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Philippeville 87,6120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Baille J Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baille J Ets SPRL is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baille J Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baille J Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Baille J Ets SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baille J Ets SPRL is a company, that was registered 1992 in Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes) region, Belgium. Full name of company is Baille J Ets SPRL, company assigned to the tax number BE05746093750. The company Baille J Ets SPRL is located at the address: Rue de Philippeville 87,6120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Baille J Ets SPRL were not found.
The main activity of Baille J Ets SPRL is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Baille J Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Baille J Ets SPRL, open positions, location of Baille J Ets SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baille J Ets SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baille J Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baille J Ets SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baille J Ets SPRL, employees, financial statistics.