Alpha 44

Contactgegevens Alpha 44: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha 44: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha 44

Regio (region): Merbes-le-Château, België

Adres (address): Rue Saint-Martin 44A,6567, België

Telefoon (phone): 071 55 62 09; 0475 82 21 15 071 55 62 09; 0475 82 21 15

Fax (fax): 071 55 56 97 071 55 56 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha 44: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha 44"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha 44"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha 44, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha 44. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha 44, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha 44. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha 44
Products information Alpha 44

BTW identificatienummer (tax): BE09927215576
Ondernemingsnummer: 9645690917
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alpha 44 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha 44
(Get full report from official database of BE for Alpha 44)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha 44
Addition kinds of activities for Alpha 44

283401. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
47310104. Vrachtvervoer makelaars | Truck transportation brokers
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij Alpha 44: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha 44: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha 44. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha 44. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Alpha 44 in sociale netwerken
Look for responds of Alpha 44 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha 44. Laat een reactie achter voor Alpha 44. Alpha 44 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha 44. Leave a respond for Alpha 44. Alpha 44 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha 44 op de google maps. Adres en contacten Alpha 44
Location of Alpha 44 on the google maps. Address and contacts of Alpha 44

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha 44 Alpha 44: Animotions CVBA | Reynders Etiketten N.V. | Bartec Belgium N.V. | Jamel Moussaoui | Tint-Tech

Other related companies as Alpha 44: Animotions CVBA | Reynders Etiketten N.V. | Bartec Belgium N.V. | Jamel Moussaoui | Tint-Tech

Alpha 44 is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Merbes-le-Château, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha 44, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09927215576. Het bedrijf Alpha 44 bevindt zich op het adres: Rue Saint-Martin 44A,6567. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alpha 44 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha 44 is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha 44 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha 44, openstaande posities, locatie van Alpha 44 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha 44 is a company, that was registered 2014 in Merbes-le-Château region, Belgium. Full name of company is Alpha 44, company assigned to the tax number BE09927215576. The company Alpha 44 is located at the address: Rue Saint-Martin 44A,6567. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alpha 44 were not found.
The main activity of Alpha 44 is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha 44 is not available. You also can look at reviews of Alpha 44, open positions, location of Alpha 44 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha 44, Merbes-le-Château: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha 44, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha 44, Merbes-le-Château: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha 44, employees, financial statistics.