Merckx

Contactgegevens Merckx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Merckx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Merckx

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Pathoekeweg 122,8000, België

Telefoon (phone): 050 32 34 93 050 32 34 93

Fax (fax): 050 32 34 95 050 32 34 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Merckx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Merckx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Merckx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Merckx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Merckx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Merckx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Merckx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Merckx
Products information Merckx

BTW identificatienummer (tax): BE04726287841
Ondernemingsnummer: 3539489746
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Merckx zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Merckx
(Get full report from official database of BE for Merckx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Merckx
Addition kinds of activities for Merckx

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij Merckx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Merckx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Merckx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Merckx. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van Merckx in sociale netwerken
Look for responds of Merckx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Merckx. Laat een reactie achter voor Merckx. Merckx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Merckx. Leave a respond for Merckx. Merckx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Merckx op de google maps. Adres en contacten Merckx
Location of Merckx on the google maps. Address and contacts of Merckx

Andere gerelateerde bedrijven als come Merckx Merckx: Buyse D | De Jaeger Remi | Houssonloge J | Ebénisterie Flémal | SIEMENS/E G L

Other related companies as Merckx: Buyse D | De Jaeger Remi | Houssonloge J | Ebénisterie Flémal | SIEMENS/E G L

Merckx is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Merckx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04726287841. Het bedrijf Merckx bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 122,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Merckx zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Merckx is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Merckx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Merckx, openstaande posities, locatie van Merckx op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Merckx is a company, that was registered 2005 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Merckx, company assigned to the tax number BE04726287841. The company Merckx is located at the address: Pathoekeweg 122,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Merckx were not found.
The main activity of Merckx is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Merckx is not available. You also can look at reviews of Merckx, open positions, location of Merckx on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Merckx, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Merckx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Merckx, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Merckx, employees, financial statistics.