Anatix

Contactgegevens Anatix: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anatix: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anatix

Regio (region): Aarschot, België

Adres (address): August Reyerslaan 246B Bus 6,3200, België

Telefoon (phone): 016 46 24 64 016 46 24 64

Fax (fax): +32 (61) 306-81-48 +32 (61) 306-81-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anatix: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anatix"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anatix"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anatix, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anatix. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anatix, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anatix. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anatix
Products information Anatix

BTW identificatienummer (tax): BE06149841308
Ondernemingsnummer: 9294952392
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Anatix zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anatix
(Get full report from official database of BE for Anatix)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anatix
Addition kinds of activities for Anatix

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial

Werken bij Anatix: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anatix: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anatix. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anatix. Looking for open vacancies in other companies

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Anatix in sociale netwerken
Look for responds of Anatix in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anatix. Laat een reactie achter voor Anatix. Anatix bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anatix. Leave a respond for Anatix. Anatix on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anatix op de google maps. Adres en contacten Anatix
Location of Anatix on the google maps. Address and contacts of Anatix

Andere gerelateerde bedrijven als come Anatix Anatix: Baeten-Van Es BVBA | Matermaco SA | Verder Belgium | Geldof Metaalconstructie NV | Mathieu De Smet - MDSSoft

Other related companies as Anatix: Baeten-Van Es BVBA | Matermaco SA | Verder Belgium | Geldof Metaalconstructie NV | Mathieu De Smet - MDSSoft

Anatix is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Aarschot, België. De volledige naam van het bedrijf is Anatix, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06149841308. Het bedrijf Anatix bevindt zich op het adres: August Reyerslaan 246B Bus 6,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Anatix zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anatix is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anatix is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anatix, openstaande posities, locatie van Anatix op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anatix is a company, that was registered 1987 in Aarschot region, Belgium. Full name of company is Anatix, company assigned to the tax number BE06149841308. The company Anatix is located at the address: August Reyerslaan 246B Bus 6,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Anatix were not found.
The main activity of Anatix is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Anatix is not available. You also can look at reviews of Anatix, open positions, location of Anatix on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anatix, Aarschot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anatix, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anatix, Aarschot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anatix, employees, financial statistics.