Glaswerken Vigoureux BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Glaswerken Vigoureux BVBA
Private companiesMetal Mining • Glaswerken Vigoureux BVBA

Contactgegevens Glaswerken Vigoureux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glaswerken Vigoureux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glaswerken Vigoureux BVBA

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Schoolstraat 93,2110, België

Telefoon (phone): 03 353 35 21; 03 353 78 90 03 353 35 21; 03 353 78 90

Fax (fax): 03 353 35 21 03 353 35 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glaswerken Vigoureux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glaswerken Vigoureux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glaswerken Vigoureux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glaswerken Vigoureux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glaswerken Vigoureux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glaswerken Vigoureux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glaswerken Vigoureux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glaswerken Vigoureux BVBA
Products information Glaswerken Vigoureux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02843780517
Ondernemingsnummer: 6765625000
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Glaswerken Vigoureux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glaswerken Vigoureux BVBA
(Get full report from official database of BE for Glaswerken Vigoureux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glaswerken Vigoureux BVBA
Addition kinds of activities for Glaswerken Vigoureux BVBA

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores

Werken bij Glaswerken Vigoureux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glaswerken Vigoureux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glaswerken Vigoureux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glaswerken Vigoureux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Glaswerken Vigoureux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Glaswerken Vigoureux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glaswerken Vigoureux BVBA. Laat een reactie achter voor Glaswerken Vigoureux BVBA. Glaswerken Vigoureux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glaswerken Vigoureux BVBA. Leave a respond for Glaswerken Vigoureux BVBA. Glaswerken Vigoureux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glaswerken Vigoureux BVBA op de google maps. Adres en contacten Glaswerken Vigoureux BVBA
Location of Glaswerken Vigoureux BVBA on the google maps. Address and contacts of Glaswerken Vigoureux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Glaswerken Vigoureux BVBA Glaswerken Vigoureux BVBA: Aspeslagh BVBA | Clavan NV | MSI/MoNoGraM | Euroclean N.V. | Desc

Other related companies as Glaswerken Vigoureux BVBA: Aspeslagh BVBA | Clavan NV | MSI/MoNoGraM | Euroclean N.V. | Desc

Glaswerken Vigoureux BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Glaswerken Vigoureux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02843780517. Het bedrijf Glaswerken Vigoureux BVBA bevindt zich op het adres: Schoolstraat 93,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Glaswerken Vigoureux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glaswerken Vigoureux BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glaswerken Vigoureux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glaswerken Vigoureux BVBA, openstaande posities, locatie van Glaswerken Vigoureux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glaswerken Vigoureux BVBA is a company, that was registered 2016 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is Glaswerken Vigoureux BVBA, company assigned to the tax number BE02843780517. The company Glaswerken Vigoureux BVBA is located at the address: Schoolstraat 93,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Glaswerken Vigoureux BVBA were not found.
The main activity of Glaswerken Vigoureux BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Glaswerken Vigoureux BVBA is not available. You also can look at reviews of Glaswerken Vigoureux BVBA, open positions, location of Glaswerken Vigoureux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glaswerken Vigoureux BVBA, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glaswerken Vigoureux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glaswerken Vigoureux BVBA, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glaswerken Vigoureux BVBA, employees, financial statistics.