Président Nord (Hôtel)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Président Nord (Hôtel)
Private companiesCommunications • Président Nord (Hôtel)

Contactgegevens Président Nord (Hôtel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Président Nord (Hôtel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Président Nord (Hôtel)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Adolphe Maxlaan 107,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 00 60 02 219 00 60

Fax (fax): 02 218 12 69 02 218 12 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Président Nord (Hôtel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Président Nord (Hôtel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Président Nord (Hôtel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Président Nord (Hôtel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Président Nord (Hôtel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Président Nord (Hôtel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Président Nord (Hôtel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Président Nord (Hôtel)
Products information Président Nord (Hôtel)

BTW identificatienummer (tax): BE07694793701
Ondernemingsnummer: 4671081542
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Président Nord (Hôtel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Président Nord (Hôtel)
(Get full report from official database of BE for Président Nord (Hôtel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Président Nord (Hôtel)
Addition kinds of activities for Président Nord (Hôtel)

899908. Communicatiediensten | Communication services
02599901. Duck boerderij | Duck farm
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51490309. sauzen | Sauces

Werken bij Président Nord (Hôtel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Président Nord (Hôtel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Président Nord (Hôtel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Président Nord (Hôtel). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van Président Nord (Hôtel) in sociale netwerken
Look for responds of Président Nord (Hôtel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Président Nord (Hôtel). Laat een reactie achter voor Président Nord (Hôtel). Président Nord (Hôtel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Président Nord (Hôtel). Leave a respond for Président Nord (Hôtel). Président Nord (Hôtel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Président Nord (Hôtel) op de google maps. Adres en contacten Président Nord (Hôtel)
Location of Président Nord (Hôtel) on the google maps. Address and contacts of Président Nord (Hôtel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Président Nord (Hôtel) Président Nord (Hôtel): Magain M | Best One SPRL | Megro NV | Descar N.V. | MANEX

Other related companies as Président Nord (Hôtel): Magain M | Best One SPRL | Megro NV | Descar N.V. | MANEX

Président Nord (Hôtel) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Président Nord (Hôtel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07694793701. Het bedrijf Président Nord (Hôtel) bevindt zich op het adres: Adolphe Maxlaan 107,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Président Nord (Hôtel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Président Nord (Hôtel) is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Président Nord (Hôtel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Président Nord (Hôtel), openstaande posities, locatie van Président Nord (Hôtel) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Président Nord (Hôtel) is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Président Nord (Hôtel), company assigned to the tax number BE07694793701. The company Président Nord (Hôtel) is located at the address: Adolphe Maxlaan 107,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Président Nord (Hôtel) were not found.
The main activity of Président Nord (Hôtel) is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Président Nord (Hôtel) is not available. You also can look at reviews of Président Nord (Hôtel), open positions, location of Président Nord (Hôtel) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Président Nord (Hôtel), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Président Nord (Hôtel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Président Nord (Hôtel), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Président Nord (Hôtel), employees, financial statistics.