Vergote Lakkerij BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Vergote Lakkerij BVBA
Private companiesAgricultural Services • Vergote Lakkerij BVBA

Contactgegevens Vergote Lakkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vergote Lakkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vergote Lakkerij BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 64,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 59 60 051 20 59 60

Fax (fax): 051 25 00 66 051 25 00 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vergote Lakkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vergote Lakkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vergote Lakkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vergote Lakkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vergote Lakkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vergote Lakkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vergote Lakkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vergote Lakkerij BVBA
Products information Vergote Lakkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03616943359
Ondernemingsnummer: 5331634521
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vergote Lakkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vergote Lakkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Vergote Lakkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vergote Lakkerij BVBA
Addition kinds of activities for Vergote Lakkerij BVBA

355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
735301. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
15429903. Institutionele bouwbouw | Institutional building construction
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
55319901. Automotive banden | Automotive tires
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij Vergote Lakkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vergote Lakkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vergote Lakkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vergote Lakkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

Zoek naar antwoorden van Vergote Lakkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vergote Lakkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vergote Lakkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Vergote Lakkerij BVBA. Vergote Lakkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vergote Lakkerij BVBA. Leave a respond for Vergote Lakkerij BVBA. Vergote Lakkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vergote Lakkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Vergote Lakkerij BVBA
Location of Vergote Lakkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Vergote Lakkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vergote Lakkerij BVBA Vergote Lakkerij BVBA: Vanhoyland R | Sneppe J | TVI S.A | solici scrlfs | ppl

Other related companies as Vergote Lakkerij BVBA: Vanhoyland R | Sneppe J | TVI S.A | solici scrlfs | ppl

Vergote Lakkerij BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Vergote Lakkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03616943359. Het bedrijf Vergote Lakkerij BVBA bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 64,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vergote Lakkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vergote Lakkerij BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vergote Lakkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vergote Lakkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Vergote Lakkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vergote Lakkerij BVBA is a company, that was registered 1993 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Vergote Lakkerij BVBA, company assigned to the tax number BE03616943359. The company Vergote Lakkerij BVBA is located at the address: Zwaaikomstraat 64,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vergote Lakkerij BVBA were not found.
The main activity of Vergote Lakkerij BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vergote Lakkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Vergote Lakkerij BVBA, open positions, location of Vergote Lakkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vergote Lakkerij BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vergote Lakkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vergote Lakkerij BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vergote Lakkerij BVBA, employees, financial statistics.