Altrex Belgium NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Altrex Belgium NV
Private companiesForestry • Altrex Belgium NV

Contactgegevens Altrex Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altrex Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altrex Belgium NV

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Leugstraat 3,2630, België

Telefoon (phone): 03 870 53 43; 03 887 80 77 03 870 53 43; 03 887 80 77

Fax (fax): 03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35 03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altrex Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altrex Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altrex Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altrex Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altrex Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altrex Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altrex Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altrex Belgium NV
Products information Altrex Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE09085662841
Ondernemingsnummer: 2836364746
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Altrex Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altrex Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Altrex Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altrex Belgium NV
Addition kinds of activities for Altrex Belgium NV

249100. Houtbescherming | Wood preserving
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
07619900. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
51991001. Decals | Decals
70339902. Camping | Campsite

Werken bij Altrex Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altrex Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altrex Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altrex Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Altrex Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Altrex Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altrex Belgium NV. Laat een reactie achter voor Altrex Belgium NV. Altrex Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altrex Belgium NV. Leave a respond for Altrex Belgium NV. Altrex Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altrex Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Altrex Belgium NV
Location of Altrex Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Altrex Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Altrex Belgium NV Altrex Belgium NV: Kwerkus | UNION HYPOTHECAIRE SC | Voesterzoons W | Vega N.V. | Jan Steverlynck

Other related companies as Altrex Belgium NV: Kwerkus | UNION HYPOTHECAIRE SC | Voesterzoons W | Vega N.V. | Jan Steverlynck

Altrex Belgium NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Altrex Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09085662841. Het bedrijf Altrex Belgium NV bevindt zich op het adres: Leugstraat 3,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Altrex Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Altrex Belgium NV is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altrex Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altrex Belgium NV, openstaande posities, locatie van Altrex Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Altrex Belgium NV is a company, that was registered 2011 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is Altrex Belgium NV, company assigned to the tax number BE09085662841. The company Altrex Belgium NV is located at the address: Leugstraat 3,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Altrex Belgium NV were not found.
The main activity of Altrex Belgium NV is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Altrex Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Altrex Belgium NV, open positions, location of Altrex Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altrex Belgium NV, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altrex Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altrex Belgium NV, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altrex Belgium NV, employees, financial statistics.