KNAUF ISOL BV

Contactgegevens KNAUF ISOL BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNAUF ISOL BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNAUF ISOL BV

Regio (region): OOSTERHOUT, België

Adres (address): POSTBUS 375,4900AJ, België

Telefoon (phone): +32 (13) 560-32-32 +32 (13) 560-32-32

Fax (fax): 070 70 08 02 070 70 08 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNAUF ISOL BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNAUF ISOL BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNAUF ISOL BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNAUF ISOL BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNAUF ISOL BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNAUF ISOL BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNAUF ISOL BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNAUF ISOL BV
Products information KNAUF ISOL BV

BTW identificatienummer (tax): BE08158142089
Ondernemingsnummer: 8508331298
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KNAUF ISOL BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNAUF ISOL BV
(Get full report from official database of BE for KNAUF ISOL BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNAUF ISOL BV
Addition kinds of activities for KNAUF ISOL BV

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij KNAUF ISOL BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNAUF ISOL BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNAUF ISOL BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNAUF ISOL BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van KNAUF ISOL BV in sociale netwerken
Look for responds of KNAUF ISOL BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNAUF ISOL BV. Laat een reactie achter voor KNAUF ISOL BV. KNAUF ISOL BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNAUF ISOL BV. Leave a respond for KNAUF ISOL BV. KNAUF ISOL BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNAUF ISOL BV op de google maps. Adres en contacten KNAUF ISOL BV
Location of KNAUF ISOL BV on the google maps. Address and contacts of KNAUF ISOL BV

Andere gerelateerde bedrijven als come KNAUF ISOL BV KNAUF ISOL BV: Switsers Gino | RENOV'HABITAT TADDEI ORLANDO SPRL | Kocken BVBA | Jeuris Wijnhuis | Uitgeverij De Sikkel N.V.

Other related companies as KNAUF ISOL BV: Switsers Gino | RENOV'HABITAT TADDEI ORLANDO SPRL | Kocken BVBA | Jeuris Wijnhuis | Uitgeverij De Sikkel N.V.

KNAUF ISOL BV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio OOSTERHOUT, België. De volledige naam van het bedrijf is KNAUF ISOL BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08158142089. Het bedrijf KNAUF ISOL BV bevindt zich op het adres: POSTBUS 375,4900AJ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KNAUF ISOL BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KNAUF ISOL BV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNAUF ISOL BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNAUF ISOL BV, openstaande posities, locatie van KNAUF ISOL BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KNAUF ISOL BV is a company, that was registered 2011 in OOSTERHOUT region, Belgium. Full name of company is KNAUF ISOL BV, company assigned to the tax number BE08158142089. The company KNAUF ISOL BV is located at the address: POSTBUS 375,4900AJ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KNAUF ISOL BV were not found.
The main activity of KNAUF ISOL BV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KNAUF ISOL BV is not available. You also can look at reviews of KNAUF ISOL BV, open positions, location of KNAUF ISOL BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNAUF ISOL BV, OOSTERHOUT: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNAUF ISOL BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNAUF ISOL BV, OOSTERHOUT: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNAUF ISOL BV, employees, financial statistics.