HONGERLOOT MARC

Contactgegevens HONGERLOOT MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONGERLOOT MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONGERLOOT MARC

Regio (region): Brugge (Koolkerke), België

Adres (address): Kasteeldreef 2,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 05 89 050 34 05 89

Fax (fax): 050 34 58 11 050 34 58 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONGERLOOT MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONGERLOOT MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONGERLOOT MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONGERLOOT MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONGERLOOT MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONGERLOOT MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONGERLOOT MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONGERLOOT MARC
Products information HONGERLOOT MARC

BTW identificatienummer (tax): BE07614318847
Ondernemingsnummer: 6175933837
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HONGERLOOT MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONGERLOOT MARC
(Get full report from official database of BE for HONGERLOOT MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONGERLOOT MARC
Addition kinds of activities for HONGERLOOT MARC

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij HONGERLOOT MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONGERLOOT MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONGERLOOT MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONGERLOOT MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

Zoek naar antwoorden van HONGERLOOT MARC in sociale netwerken
Look for responds of HONGERLOOT MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONGERLOOT MARC. Laat een reactie achter voor HONGERLOOT MARC. HONGERLOOT MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONGERLOOT MARC. Leave a respond for HONGERLOOT MARC. HONGERLOOT MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONGERLOOT MARC op de google maps. Adres en contacten HONGERLOOT MARC
Location of HONGERLOOT MARC on the google maps. Address and contacts of HONGERLOOT MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come HONGERLOOT MARC HONGERLOOT MARC: Janssen Walter Bouw | TIELENS BENNY BVBA | Ten Broek R | SALOMEZ MARINO | Kvaerner Process N.V.

Other related companies as HONGERLOOT MARC: Janssen Walter Bouw | TIELENS BENNY BVBA | Ten Broek R | SALOMEZ MARINO | Kvaerner Process N.V.

HONGERLOOT MARC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge (Koolkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is HONGERLOOT MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07614318847. Het bedrijf HONGERLOOT MARC bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HONGERLOOT MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONGERLOOT MARC is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONGERLOOT MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONGERLOOT MARC, openstaande posities, locatie van HONGERLOOT MARC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HONGERLOOT MARC is a company, that was registered 2005 in Brugge (Koolkerke) region, Belgium. Full name of company is HONGERLOOT MARC, company assigned to the tax number BE07614318847. The company HONGERLOOT MARC is located at the address: Kasteeldreef 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HONGERLOOT MARC were not found.
The main activity of HONGERLOOT MARC is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HONGERLOOT MARC is not available. You also can look at reviews of HONGERLOOT MARC, open positions, location of HONGERLOOT MARC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONGERLOOT MARC, Brugge (Koolkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONGERLOOT MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONGERLOOT MARC, Brugge (Koolkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONGERLOOT MARC, employees, financial statistics.