OPTION FACILITIES NV

Contactgegevens OPTION FACILITIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTION FACILITIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTION FACILITIES NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Zandvoortstraat 8C,2800, België

Telefoon (phone): 015 28 73 00 015 28 73 00

Fax (fax): 015 28 73 01 015 28 73 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTION FACILITIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTION FACILITIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTION FACILITIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTION FACILITIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTION FACILITIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTION FACILITIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTION FACILITIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTION FACILITIES NV
Products information OPTION FACILITIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04287109375
Ondernemingsnummer: 7205902099
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OPTION FACILITIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTION FACILITIES NV
(Get full report from official database of BE for OPTION FACILITIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTION FACILITIES NV
Addition kinds of activities for OPTION FACILITIES NV

391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
33560700. zirkonium | Zirconium
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij OPTION FACILITIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTION FACILITIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTION FACILITIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTION FACILITIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van OPTION FACILITIES NV in sociale netwerken
Look for responds of OPTION FACILITIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTION FACILITIES NV. Laat een reactie achter voor OPTION FACILITIES NV. OPTION FACILITIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTION FACILITIES NV. Leave a respond for OPTION FACILITIES NV. OPTION FACILITIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTION FACILITIES NV op de google maps. Adres en contacten OPTION FACILITIES NV
Location of OPTION FACILITIES NV on the google maps. Address and contacts of OPTION FACILITIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTION FACILITIES NV OPTION FACILITIES NV: Allied Arthur Pierre NV | Immo Margriet BVBA | Recour BVBA | Felix & Frere SA | Registrant Kris De Jean

Other related companies as OPTION FACILITIES NV: Allied Arthur Pierre NV | Immo Margriet BVBA | Recour BVBA | Felix & Frere SA | Registrant Kris De Jean

OPTION FACILITIES NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTION FACILITIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04287109375. Het bedrijf OPTION FACILITIES NV bevindt zich op het adres: Zandvoortstraat 8C,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OPTION FACILITIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTION FACILITIES NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTION FACILITIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTION FACILITIES NV, openstaande posities, locatie van OPTION FACILITIES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPTION FACILITIES NV is a company, that was registered 2000 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is OPTION FACILITIES NV, company assigned to the tax number BE04287109375. The company OPTION FACILITIES NV is located at the address: Zandvoortstraat 8C,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OPTION FACILITIES NV were not found.
The main activity of OPTION FACILITIES NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTION FACILITIES NV is not available. You also can look at reviews of OPTION FACILITIES NV, open positions, location of OPTION FACILITIES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTION FACILITIES NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTION FACILITIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTION FACILITIES NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTION FACILITIES NV, employees, financial statistics.