AMUSEMENT SERVICE NV

Contactgegevens AMUSEMENT SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMUSEMENT SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMUSEMENT SERVICE NV

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Boomlaarstraat 3,2500, België

Telefoon (phone): 03 489 10 00 03 489 10 00

Fax (fax): 03 491 97 19 03 491 97 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMUSEMENT SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMUSEMENT SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMUSEMENT SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMUSEMENT SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMUSEMENT SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMUSEMENT SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMUSEMENT SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMUSEMENT SERVICE NV
Products information AMUSEMENT SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05832611083
Ondernemingsnummer: 8684387207
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AMUSEMENT SERVICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMUSEMENT SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for AMUSEMENT SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMUSEMENT SERVICE NV
Addition kinds of activities for AMUSEMENT SERVICE NV

899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
50230301. gordijnen | Curtains
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij AMUSEMENT SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMUSEMENT SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMUSEMENT SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMUSEMENT SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van AMUSEMENT SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of AMUSEMENT SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMUSEMENT SERVICE NV. Laat een reactie achter voor AMUSEMENT SERVICE NV. AMUSEMENT SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMUSEMENT SERVICE NV. Leave a respond for AMUSEMENT SERVICE NV. AMUSEMENT SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMUSEMENT SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten AMUSEMENT SERVICE NV
Location of AMUSEMENT SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of AMUSEMENT SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AMUSEMENT SERVICE NV AMUSEMENT SERVICE NV: Salesupgrade | Cantarel (De) | Willems Metaalconstucties N.V. | Huis Vossen | MRO COM INTERNET - ROBERT MARC PIERRE

Other related companies as AMUSEMENT SERVICE NV: Salesupgrade | Cantarel (De) | Willems Metaalconstucties N.V. | Huis Vossen | MRO COM INTERNET - ROBERT MARC PIERRE

AMUSEMENT SERVICE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is AMUSEMENT SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05832611083. Het bedrijf AMUSEMENT SERVICE NV bevindt zich op het adres: Boomlaarstraat 3,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AMUSEMENT SERVICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMUSEMENT SERVICE NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMUSEMENT SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMUSEMENT SERVICE NV, openstaande posities, locatie van AMUSEMENT SERVICE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMUSEMENT SERVICE NV is a company, that was registered 1989 in Lier region, Belgium. Full name of company is AMUSEMENT SERVICE NV, company assigned to the tax number BE05832611083. The company AMUSEMENT SERVICE NV is located at the address: Boomlaarstraat 3,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AMUSEMENT SERVICE NV were not found.
The main activity of AMUSEMENT SERVICE NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMUSEMENT SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of AMUSEMENT SERVICE NV, open positions, location of AMUSEMENT SERVICE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMUSEMENT SERVICE NV, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMUSEMENT SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMUSEMENT SERVICE NV, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMUSEMENT SERVICE NV, employees, financial statistics.