D.I.G. Group BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • D.I.G. Group BVBA
Private companiesLegal Services • D.I.G. Group BVBA

Contactgegevens D.I.G. Group BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.I.G. Group BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.I.G. Group BVBA

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Halveweg 60-3,3520, België

Telefoon (phone): 011 82 41 98; 0476 68 10 66 011 82 41 98; 0476 68 10 66

Fax (fax): +32 (60) 227-46-90 +32 (60) 227-46-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.I.G. Group BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.I.G. Group BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.I.G. Group BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.I.G. Group BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.I.G. Group BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.I.G. Group BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.I.G. Group BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.I.G. Group BVBA
Products information D.I.G. Group BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04053649902
Ondernemingsnummer: 5704620361
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in D.I.G. Group BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.I.G. Group BVBA
(Get full report from official database of BE for D.I.G. Group BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.I.G. Group BVBA
Addition kinds of activities for D.I.G. Group BVBA

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
51450201. Maïschips | Corn chips
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service

Werken bij D.I.G. Group BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.I.G. Group BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.I.G. Group BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.I.G. Group BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van D.I.G. Group BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D.I.G. Group BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.I.G. Group BVBA. Laat een reactie achter voor D.I.G. Group BVBA. D.I.G. Group BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.I.G. Group BVBA. Leave a respond for D.I.G. Group BVBA. D.I.G. Group BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.I.G. Group BVBA op de google maps. Adres en contacten D.I.G. Group BVBA
Location of D.I.G. Group BVBA on the google maps. Address and contacts of D.I.G. Group BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D.I.G. Group BVBA D.I.G. Group BVBA: Verhulst Jozef | Thiels NV | KALTENBACH NV | Hardo BVBA | VERTICAL WORKS

Other related companies as D.I.G. Group BVBA: Verhulst Jozef | Thiels NV | KALTENBACH NV | Hardo BVBA | VERTICAL WORKS

D.I.G. Group BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is D.I.G. Group BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053649902. Het bedrijf D.I.G. Group BVBA bevindt zich op het adres: Halveweg 60-3,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in D.I.G. Group BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.I.G. Group BVBA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.I.G. Group BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.I.G. Group BVBA, openstaande posities, locatie van D.I.G. Group BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.I.G. Group BVBA is a company, that was registered 2002 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is D.I.G. Group BVBA, company assigned to the tax number BE04053649902. The company D.I.G. Group BVBA is located at the address: Halveweg 60-3,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in D.I.G. Group BVBA were not found.
The main activity of D.I.G. Group BVBA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D.I.G. Group BVBA is not available. You also can look at reviews of D.I.G. Group BVBA, open positions, location of D.I.G. Group BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.I.G. Group BVBA, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.I.G. Group BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.I.G. Group BVBA, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.I.G. Group BVBA, employees, financial statistics.