BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Private companiesTransportation Equipment • BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Contactgegevens BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Prins de Lignelaan 24,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 98 49 02 374 98 49

Fax (fax): +32 (69) 217-41-52 +32 (69) 217-41-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Products information BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

BTW identificatienummer (tax): BE05260223388
Ondernemingsnummer: 4029479980
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
(Get full report from official database of BE for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Addition kinds of activities for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

209906. Suiker | Sugar
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
21219901. cigarillos | Cigarillos
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE in sociale netwerken
Look for responds of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Laat een reactie achter voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Leave a respond for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE op de google maps. Adres en contacten BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Location of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on the google maps. Address and contacts of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: Bruneel Carlo Fine Art BVBA | Vabuco Consulting | Motorhomes Brouwers D | Witdouck Energietechniek bvba | dlux productions

Other related companies as BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: Bruneel Carlo Fine Art BVBA | Vabuco Consulting | Motorhomes Brouwers D | Witdouck Energietechniek bvba | dlux productions

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260223388. Het bedrijf BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE bevindt zich op het adres: Prins de Lignelaan 24,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, openstaande posities, locatie van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is a company, that was registered 1994 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, company assigned to the tax number BE05260223388. The company BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is located at the address: Prins de Lignelaan 24,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE were not found.
The main activity of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is not available. You also can look at reviews of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, open positions, location of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, employees, financial statistics.