Kompanie Punt Komma BVBA

Contactgegevens Kompanie Punt Komma BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kompanie Punt Komma BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kompanie Punt Komma BVBA

Regio (region): Gavere (Dikkelvenne), België

Adres (address): Graaf L. de Lichterveldestraat 12,9890, België

Telefoon (phone): 09 384 06 14 09 384 06 14

Fax (fax): 09 384 06 15 09 384 06 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kompanie Punt Komma BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kompanie Punt Komma BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kompanie Punt Komma BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kompanie Punt Komma BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kompanie Punt Komma BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kompanie Punt Komma BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kompanie Punt Komma BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kompanie Punt Komma BVBA
Products information Kompanie Punt Komma BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06780731201
Ondernemingsnummer: 2350769042
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kompanie Punt Komma BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kompanie Punt Komma BVBA
(Get full report from official database of BE for Kompanie Punt Komma BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kompanie Punt Komma BVBA
Addition kinds of activities for Kompanie Punt Komma BVBA

282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
50320501. Cinders | Cinders
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij Kompanie Punt Komma BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kompanie Punt Komma BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kompanie Punt Komma BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kompanie Punt Komma BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Kompanie Punt Komma BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kompanie Punt Komma BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kompanie Punt Komma BVBA. Laat een reactie achter voor Kompanie Punt Komma BVBA. Kompanie Punt Komma BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kompanie Punt Komma BVBA. Leave a respond for Kompanie Punt Komma BVBA. Kompanie Punt Komma BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kompanie Punt Komma BVBA op de google maps. Adres en contacten Kompanie Punt Komma BVBA
Location of Kompanie Punt Komma BVBA on the google maps. Address and contacts of Kompanie Punt Komma BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kompanie Punt Komma BVBA Kompanie Punt Komma BVBA: Lumco NV | COMPUTERFABRIEK (DE) | Artilat NV | GP Construct BVBA | DC cvba

Other related companies as Kompanie Punt Komma BVBA: Lumco NV | COMPUTERFABRIEK (DE) | Artilat NV | GP Construct BVBA | DC cvba

Kompanie Punt Komma BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gavere (Dikkelvenne), België. De volledige naam van het bedrijf is Kompanie Punt Komma BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06780731201. Het bedrijf Kompanie Punt Komma BVBA bevindt zich op het adres: Graaf L. de Lichterveldestraat 12,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kompanie Punt Komma BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kompanie Punt Komma BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kompanie Punt Komma BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kompanie Punt Komma BVBA, openstaande posities, locatie van Kompanie Punt Komma BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kompanie Punt Komma BVBA is a company, that was registered 1989 in Gavere (Dikkelvenne) region, Belgium. Full name of company is Kompanie Punt Komma BVBA, company assigned to the tax number BE06780731201. The company Kompanie Punt Komma BVBA is located at the address: Graaf L. de Lichterveldestraat 12,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kompanie Punt Komma BVBA were not found.
The main activity of Kompanie Punt Komma BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kompanie Punt Komma BVBA is not available. You also can look at reviews of Kompanie Punt Komma BVBA, open positions, location of Kompanie Punt Komma BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kompanie Punt Komma BVBA, Gavere (Dikkelvenne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kompanie Punt Komma BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kompanie Punt Komma BVBA, Gavere (Dikkelvenne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kompanie Punt Komma BVBA, employees, financial statistics.