BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Contactgegevens BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Trappé 9,4000, België

Telefoon (phone): 04 220 88 30 04 220 88 30

Fax (fax): 04 222 01 80; 04 223 58 06 04 222 01 80; 04 223 58 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Products information BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09826141357
Ondernemingsnummer: 2812194824
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Addition kinds of activities for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
86610130. tempels | Temples

Werken bij BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Leave a respond for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: Aqua Bilzen | Radia Express | Hunter N.V. | Forte bvba | Jan leyers bvba

Other related companies as BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: Aqua Bilzen | Radia Express | Hunter N.V. | Forte bvba | Jan leyers bvba

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826141357. Het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Trappé 9,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is a company, that was registered 2007 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, company assigned to the tax number BE09826141357. The company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is located at the address: Rue Trappé 9,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL were not found.
The main activity of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, open positions, location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, employees, financial statistics.