De Wilde G ir

Contactgegevens De Wilde G ir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wilde G ir: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wilde G ir

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Vlaschaard 12,9090, België

Telefoon (phone): 0496 51 53 14 0496 51 53 14

Fax (fax): +32 (12) 254-75-48 +32 (12) 254-75-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wilde G ir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wilde G ir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wilde G ir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wilde G ir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wilde G ir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wilde G ir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wilde G ir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wilde G ir
Products information De Wilde G ir

BTW identificatienummer (tax): BE04946014404
Ondernemingsnummer: 5481872558
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Wilde G ir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wilde G ir
(Get full report from official database of BE for De Wilde G ir)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wilde G ir
Addition kinds of activities for De Wilde G ir

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
50239903. Lampen: vloer, boudoir, bureau | Lamps: floor, boudoir, desk
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij De Wilde G ir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wilde G ir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wilde G ir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wilde G ir. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp regio Diest / Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: VITES+ DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het poetsen thuis bij klanten, soms ook koken of boodschappen doen.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

Zoek naar antwoorden van De Wilde G ir in sociale netwerken
Look for responds of De Wilde G ir in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wilde G ir. Laat een reactie achter voor De Wilde G ir. De Wilde G ir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wilde G ir. Leave a respond for De Wilde G ir. De Wilde G ir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wilde G ir op de google maps. Adres en contacten De Wilde G ir
Location of De Wilde G ir on the google maps. Address and contacts of De Wilde G ir

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wilde G ir De Wilde G ir: Master Builders NV | BAKU BVBA | Petrus Neon | FLASHBAG SPRL | Fibrocit

Other related companies as De Wilde G ir: Master Builders NV | BAKU BVBA | Petrus Neon | FLASHBAG SPRL | Fibrocit

De Wilde G ir is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wilde G ir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04946014404. Het bedrijf De Wilde G ir bevindt zich op het adres: Vlaschaard 12,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Wilde G ir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Wilde G ir is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wilde G ir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wilde G ir, openstaande posities, locatie van De Wilde G ir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Wilde G ir is a company, that was registered 1991 in Melle region, Belgium. Full name of company is De Wilde G ir, company assigned to the tax number BE04946014404. The company De Wilde G ir is located at the address: Vlaschaard 12,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Wilde G ir were not found.
The main activity of De Wilde G ir is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wilde G ir is not available. You also can look at reviews of De Wilde G ir, open positions, location of De Wilde G ir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wilde G ir, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wilde G ir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wilde G ir, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wilde G ir, employees, financial statistics.