Ava Consultancy BVBA

Contactgegevens Ava Consultancy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ava Consultancy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ava Consultancy BVBA

Regio (region): Bornem, België

Adres (address): Korenbloemenlaan 60,2880, België

Telefoon (phone): 03 889 43 23 03 889 43 23

Fax (fax): 03 899 39 76 03 899 39 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ava Consultancy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ava Consultancy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ava Consultancy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ava Consultancy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ava Consultancy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ava Consultancy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ava Consultancy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ava Consultancy BVBA
Products information Ava Consultancy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07805206298
Ondernemingsnummer: 7244628906
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ava Consultancy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ava Consultancy BVBA
(Get full report from official database of BE for Ava Consultancy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ava Consultancy BVBA
Addition kinds of activities for Ava Consultancy BVBA

07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
20460303. dextrine | Dextrine
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles

Werken bij Ava Consultancy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ava Consultancy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ava Consultancy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ava Consultancy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van Ava Consultancy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ava Consultancy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ava Consultancy BVBA. Laat een reactie achter voor Ava Consultancy BVBA. Ava Consultancy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ava Consultancy BVBA. Leave a respond for Ava Consultancy BVBA. Ava Consultancy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ava Consultancy BVBA op de google maps. Adres en contacten Ava Consultancy BVBA
Location of Ava Consultancy BVBA on the google maps. Address and contacts of Ava Consultancy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ava Consultancy BVBA Ava Consultancy BVBA: De Prijcker | Image Plus SPRL | Klinkers Mathieu NV | Schoonbroodt Hydraulics S.A. | BD & D Translations SA

Other related companies as Ava Consultancy BVBA: De Prijcker | Image Plus SPRL | Klinkers Mathieu NV | Schoonbroodt Hydraulics S.A. | BD & D Translations SA

Ava Consultancy BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bornem, België. De volledige naam van het bedrijf is Ava Consultancy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07805206298. Het bedrijf Ava Consultancy BVBA bevindt zich op het adres: Korenbloemenlaan 60,2880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ava Consultancy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ava Consultancy BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ava Consultancy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ava Consultancy BVBA, openstaande posities, locatie van Ava Consultancy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ava Consultancy BVBA is a company, that was registered 2003 in Bornem region, Belgium. Full name of company is Ava Consultancy BVBA, company assigned to the tax number BE07805206298. The company Ava Consultancy BVBA is located at the address: Korenbloemenlaan 60,2880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ava Consultancy BVBA were not found.
The main activity of Ava Consultancy BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ava Consultancy BVBA is not available. You also can look at reviews of Ava Consultancy BVBA, open positions, location of Ava Consultancy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ava Consultancy BVBA, Bornem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ava Consultancy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ava Consultancy BVBA, Bornem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ava Consultancy BVBA, employees, financial statistics.