Lovrovic Piano's BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Lovrovic Piano's BVBA
Private companiesMetal Mining • Lovrovic Piano's BVBA

Contactgegevens Lovrovic Piano's BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lovrovic Piano's BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lovrovic Piano's BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Herentalsebaan 358,2160, België

Telefoon (phone): 03 366 26 06 03 366 26 06

Fax (fax): 03 366 26 06; 03 366 41 21 03 366 26 06; 03 366 41 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lovrovic Piano's BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lovrovic Piano's BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lovrovic Piano's BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lovrovic Piano's BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lovrovic Piano's BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lovrovic Piano's BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lovrovic Piano's BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lovrovic Piano's BVBA
Products information Lovrovic Piano's BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02076385498
Ondernemingsnummer: 4774353027
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lovrovic Piano's BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lovrovic Piano's BVBA
(Get full report from official database of BE for Lovrovic Piano's BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lovrovic Piano's BVBA
Addition kinds of activities for Lovrovic Piano's BVBA

13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij Lovrovic Piano's BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lovrovic Piano's BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lovrovic Piano's BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lovrovic Piano's BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van Lovrovic Piano's BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lovrovic Piano's BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lovrovic Piano's BVBA. Laat een reactie achter voor Lovrovic Piano's BVBA. Lovrovic Piano's BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lovrovic Piano's BVBA. Leave a respond for Lovrovic Piano's BVBA. Lovrovic Piano's BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lovrovic Piano's BVBA op de google maps. Adres en contacten Lovrovic Piano's BVBA
Location of Lovrovic Piano's BVBA on the google maps. Address and contacts of Lovrovic Piano's BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lovrovic Piano's BVBA Lovrovic Piano's BVBA: MAISON E ANDRE SPRL | Houtman Zakenkantoor BVBA | Joris J BVBA | Euralpack NV | Rudi Mannaerts

Other related companies as Lovrovic Piano's BVBA: MAISON E ANDRE SPRL | Houtman Zakenkantoor BVBA | Joris J BVBA | Euralpack NV | Rudi Mannaerts

Lovrovic Piano's BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Lovrovic Piano's BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076385498. Het bedrijf Lovrovic Piano's BVBA bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 358,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lovrovic Piano's BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lovrovic Piano's BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lovrovic Piano's BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lovrovic Piano's BVBA, openstaande posities, locatie van Lovrovic Piano's BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lovrovic Piano's BVBA is a company, that was registered 1996 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Lovrovic Piano's BVBA, company assigned to the tax number BE02076385498. The company Lovrovic Piano's BVBA is located at the address: Herentalsebaan 358,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lovrovic Piano's BVBA were not found.
The main activity of Lovrovic Piano's BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lovrovic Piano's BVBA is not available. You also can look at reviews of Lovrovic Piano's BVBA, open positions, location of Lovrovic Piano's BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lovrovic Piano's BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lovrovic Piano's BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lovrovic Piano's BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lovrovic Piano's BVBA, employees, financial statistics.