Animaux Sans Frontieres Belgique

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Animaux Sans Frontieres Belgique
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Animaux Sans Frontieres Belgique

Contactgegevens Animaux Sans Frontieres Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Animaux Sans Frontieres Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Animaux Sans Frontieres Belgique

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Maasstraat 42,1080, België

Telefoon (phone): 02 427 42 75 02 427 42 75

Fax (fax): 02 427 42 75; 02 427 31 64 02 427 42 75; 02 427 31 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Animaux Sans Frontieres Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Animaux Sans Frontieres Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Animaux Sans Frontieres Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Animaux Sans Frontieres Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Animaux Sans Frontieres Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Animaux Sans Frontieres Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Animaux Sans Frontieres Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Animaux Sans Frontieres Belgique
Products information Animaux Sans Frontieres Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE02614166259
Ondernemingsnummer: 2980834960
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Animaux Sans Frontieres Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Animaux Sans Frontieres Belgique
(Get full report from official database of BE for Animaux Sans Frontieres Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Animaux Sans Frontieres Belgique
Addition kinds of activities for Animaux Sans Frontieres Belgique

07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service

Werken bij Animaux Sans Frontieres Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Animaux Sans Frontieres Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Animaux Sans Frontieres Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Animaux Sans Frontieres Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Animaux Sans Frontieres Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Animaux Sans Frontieres Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Animaux Sans Frontieres Belgique. Laat een reactie achter voor Animaux Sans Frontieres Belgique. Animaux Sans Frontieres Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Animaux Sans Frontieres Belgique. Leave a respond for Animaux Sans Frontieres Belgique. Animaux Sans Frontieres Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Animaux Sans Frontieres Belgique op de google maps. Adres en contacten Animaux Sans Frontieres Belgique
Location of Animaux Sans Frontieres Belgique on the google maps. Address and contacts of Animaux Sans Frontieres Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Animaux Sans Frontieres Belgique Animaux Sans Frontieres Belgique: Amigo Paramedica BVBA | Superplastic | B.P. EXPRESS | SPORT & HOBBY CENTER | Antonsen NV

Other related companies as Animaux Sans Frontieres Belgique: Amigo Paramedica BVBA | Superplastic | B.P. EXPRESS | SPORT & HOBBY CENTER | Antonsen NV

Animaux Sans Frontieres Belgique is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Animaux Sans Frontieres Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614166259. Het bedrijf Animaux Sans Frontieres Belgique bevindt zich op het adres: Maasstraat 42,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 384,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Animaux Sans Frontieres Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Animaux Sans Frontieres Belgique is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Animaux Sans Frontieres Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Animaux Sans Frontieres Belgique, openstaande posities, locatie van Animaux Sans Frontieres Belgique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Animaux Sans Frontieres Belgique is a company, that was registered 2012 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Animaux Sans Frontieres Belgique, company assigned to the tax number BE02614166259. The company Animaux Sans Frontieres Belgique is located at the address: Maasstraat 42,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 384,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Animaux Sans Frontieres Belgique were not found.
The main activity of Animaux Sans Frontieres Belgique is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Animaux Sans Frontieres Belgique is not available. You also can look at reviews of Animaux Sans Frontieres Belgique, open positions, location of Animaux Sans Frontieres Belgique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Animaux Sans Frontieres Belgique, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Animaux Sans Frontieres Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Animaux Sans Frontieres Belgique, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Animaux Sans Frontieres Belgique, employees, financial statistics.