Reunes-Ghijsels

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Reunes-Ghijsels
Private companiesFood Stores • Reunes-Ghijsels

Contactgegevens Reunes-Ghijsels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reunes-Ghijsels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reunes-Ghijsels

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Antoon Catriestraat 11A,9031, België

Telefoon (phone): 09 227 89 89; 0473 71 02 98 09 227 89 89; 0473 71 02 98

Fax (fax): 09 227 85 49 09 227 85 49

E-Mail: Voor inlichtingen: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reunes-Ghijsels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reunes-Ghijsels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reunes-Ghijsels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reunes-Ghijsels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reunes-Ghijsels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reunes-Ghijsels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reunes-Ghijsels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reunes-Ghijsels
Products information Reunes-Ghijsels

BTW identificatienummer (tax): BE05935882568
Ondernemingsnummer: 3927307128
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Reunes-Ghijsels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reunes-Ghijsels
(Get full report from official database of BE for Reunes-Ghijsels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reunes-Ghijsels
Addition kinds of activities for Reunes-Ghijsels

335701. Communicatie draad | Communication wire
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50230401. Carpets | Carpets
50630210. Isolatoren, elektrisch | Insulators, electrical
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments

Werken bij Reunes-Ghijsels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reunes-Ghijsels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reunes-Ghijsels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reunes-Ghijsels. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Reunes-Ghijsels in sociale netwerken
Look for responds of Reunes-Ghijsels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reunes-Ghijsels. Laat een reactie achter voor Reunes-Ghijsels. Reunes-Ghijsels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reunes-Ghijsels. Leave a respond for Reunes-Ghijsels. Reunes-Ghijsels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reunes-Ghijsels op de google maps. Adres en contacten Reunes-Ghijsels
Location of Reunes-Ghijsels on the google maps. Address and contacts of Reunes-Ghijsels

Andere gerelateerde bedrijven als come Reunes-Ghijsels Reunes-Ghijsels: Recto Verso + BVBA | Fidelity Phone Services SPRL | Fore N.V. | Tecnico S.A. - Groupe Simon | BZ Consultancy

Other related companies as Reunes-Ghijsels: Recto Verso + BVBA | Fidelity Phone Services SPRL | Fore N.V. | Tecnico S.A. - Groupe Simon | BZ Consultancy

Reunes-Ghijsels is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Reunes-Ghijsels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05935882568. Het bedrijf Reunes-Ghijsels bevindt zich op het adres: Antoon Catriestraat 11A,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Reunes-Ghijsels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reunes-Ghijsels is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reunes-Ghijsels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reunes-Ghijsels, openstaande posities, locatie van Reunes-Ghijsels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Voor inlichtingen: [email protected]

Reunes-Ghijsels is a company, that was registered 1992 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Reunes-Ghijsels, company assigned to the tax number BE05935882568. The company Reunes-Ghijsels is located at the address: Antoon Catriestraat 11A,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Reunes-Ghijsels were not found.
The main activity of Reunes-Ghijsels is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Reunes-Ghijsels is not available. You also can look at reviews of Reunes-Ghijsels, open positions, location of Reunes-Ghijsels on the map. For more information, write us to email Voor inlichtingen: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reunes-Ghijsels, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reunes-Ghijsels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reunes-Ghijsels, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reunes-Ghijsels, employees, financial statistics.