ALITO HOUT VZW

Contactgegevens ALITO HOUT VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALITO HOUT VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALITO HOUT VZW

Regio (region): Lille (Gierle), België

Adres (address): Schoorstraat 67,2275, België

Telefoon (phone): 014 55 59 72 014 55 59 72

Fax (fax): 014 55 59 53 014 55 59 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALITO HOUT VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALITO HOUT VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALITO HOUT VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALITO HOUT VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALITO HOUT VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALITO HOUT VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALITO HOUT VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALITO HOUT VZW
Products information ALITO HOUT VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09898376464
Ondernemingsnummer: 8772003173
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALITO HOUT VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALITO HOUT VZW
(Get full report from official database of BE for ALITO HOUT VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALITO HOUT VZW
Addition kinds of activities for ALITO HOUT VZW

14119910. Leisteen, afmeting-steengroeven | Slate, dimension-quarrying
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government

Werken bij ALITO HOUT VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALITO HOUT VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALITO HOUT VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALITO HOUT VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van ALITO HOUT VZW in sociale netwerken
Look for responds of ALITO HOUT VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALITO HOUT VZW. Laat een reactie achter voor ALITO HOUT VZW. ALITO HOUT VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALITO HOUT VZW. Leave a respond for ALITO HOUT VZW. ALITO HOUT VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALITO HOUT VZW op de google maps. Adres en contacten ALITO HOUT VZW
Location of ALITO HOUT VZW on the google maps. Address and contacts of ALITO HOUT VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALITO HOUT VZW ALITO HOUT VZW: ALL KEEP DOE HET ZELF BVBA | BOLZONI-THERMOTE & VANHALST | Die Swaene | Ensomo ITD SPRL | Lano

Other related companies as ALITO HOUT VZW: ALL KEEP DOE HET ZELF BVBA | BOLZONI-THERMOTE & VANHALST | Die Swaene | Ensomo ITD SPRL | Lano

ALITO HOUT VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Lille (Gierle), België. De volledige naam van het bedrijf is ALITO HOUT VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898376464. Het bedrijf ALITO HOUT VZW bevindt zich op het adres: Schoorstraat 67,2275. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALITO HOUT VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALITO HOUT VZW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALITO HOUT VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALITO HOUT VZW, openstaande posities, locatie van ALITO HOUT VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALITO HOUT VZW is a company, that was registered 1992 in Lille (Gierle) region, Belgium. Full name of company is ALITO HOUT VZW, company assigned to the tax number BE09898376464. The company ALITO HOUT VZW is located at the address: Schoorstraat 67,2275. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALITO HOUT VZW were not found.
The main activity of ALITO HOUT VZW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALITO HOUT VZW is not available. You also can look at reviews of ALITO HOUT VZW, open positions, location of ALITO HOUT VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALITO HOUT VZW, Lille (Gierle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALITO HOUT VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALITO HOUT VZW, Lille (Gierle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALITO HOUT VZW, employees, financial statistics.