ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER

Contactgegevens ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER

Regio (region): Heist-op-den-Berg, België

Adres (address): Industriepark A 17B,2220, België

Telefoon (phone): 015 22 84 22 015 22 84 22

Fax (fax): 015 24 69 38 015 24 69 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER
Products information ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER
(Get full report from official database of BE for ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER
Addition kinds of activities for ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER

552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER in sociale netwerken
Look for responds of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Laat een reactie achter voor ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. Leave a respond for ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER. ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER op de google maps. Adres en contacten ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER
Location of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER on the google maps. Address and contacts of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: Cleemput BVBA | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | Heynssens | COLOT DOMINIQUE | Boven Yvo NV

Other related companies as ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER: Cleemput BVBA | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | Heynssens | COLOT DOMINIQUE | Boven Yvo NV

ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER bevindt zich op het adres: Industriepark A 17B,2220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, openstaande posities, locatie van ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is a company, that was registered 1997 in Heist-op-den-Berg region, Belgium. Full name of company is ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, company assigned to the tax number BE05363769531. The company ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is located at the address: Industriepark A 17B,2220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER were not found.
The main activity of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER is not available. You also can look at reviews of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, open positions, location of ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, Heist-op-den-Berg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, Heist-op-den-Berg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL TECHNICS/ PUTZMEISTER, employees, financial statistics.