BILLEN MICHEL

Contactgegevens BILLEN MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLEN MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLEN MICHEL

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Terbiest 103,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 44 69 011 69 44 69

Fax (fax): 011 69 44 69 011 69 44 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLEN MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLEN MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLEN MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLEN MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLEN MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLEN MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLEN MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLEN MICHEL
Products information BILLEN MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE05415954589
Ondernemingsnummer: 1547393798
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BILLEN MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLEN MICHEL
(Get full report from official database of BE for BILLEN MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLEN MICHEL
Addition kinds of activities for BILLEN MICHEL

2044. Rijstmalen | Rice milling
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
35360200. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij BILLEN MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLEN MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLEN MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLEN MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van BILLEN MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of BILLEN MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLEN MICHEL. Laat een reactie achter voor BILLEN MICHEL. BILLEN MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLEN MICHEL. Leave a respond for BILLEN MICHEL. BILLEN MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLEN MICHEL op de google maps. Adres en contacten BILLEN MICHEL
Location of BILLEN MICHEL on the google maps. Address and contacts of BILLEN MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLEN MICHEL BILLEN MICHEL: SINVA BVBA | Scheerlinck | Shanti | Mentor VZW | Erables (Résidence les)

Other related companies as BILLEN MICHEL: SINVA BVBA | Scheerlinck | Shanti | Mentor VZW | Erables (Résidence les)

BILLEN MICHEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLEN MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05415954589. Het bedrijf BILLEN MICHEL bevindt zich op het adres: Terbiest 103,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BILLEN MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILLEN MICHEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLEN MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLEN MICHEL, openstaande posities, locatie van BILLEN MICHEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BILLEN MICHEL is a company, that was registered 2015 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is BILLEN MICHEL, company assigned to the tax number BE05415954589. The company BILLEN MICHEL is located at the address: Terbiest 103,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BILLEN MICHEL were not found.
The main activity of BILLEN MICHEL is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLEN MICHEL is not available. You also can look at reviews of BILLEN MICHEL, open positions, location of BILLEN MICHEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLEN MICHEL, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLEN MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLEN MICHEL, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLEN MICHEL, employees, financial statistics.