Inchcape Shipping Services NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Inchcape Shipping Services NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Inchcape Shipping Services NV

Contactgegevens Inchcape Shipping Services NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inchcape Shipping Services NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inchcape Shipping Services NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kipdorp 57,2000, België

Telefoon (phone): 03 204 08 11 03 204 08 11

Fax (fax): 03 231 11 26 03 231 11 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inchcape Shipping Services NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inchcape Shipping Services NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inchcape Shipping Services NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inchcape Shipping Services NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inchcape Shipping Services NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inchcape Shipping Services NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inchcape Shipping Services NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inchcape Shipping Services NV
Products information Inchcape Shipping Services NV

BTW identificatienummer (tax): BE08560241699
Ondernemingsnummer: 2432891845
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Inchcape Shipping Services NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inchcape Shipping Services NV
(Get full report from official database of BE for Inchcape Shipping Services NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inchcape Shipping Services NV
Addition kinds of activities for Inchcape Shipping Services NV

495300. Afvalsystemen | Refuse systems
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
28210212. polysulfonen | Polysulfones
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven

Werken bij Inchcape Shipping Services NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inchcape Shipping Services NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inchcape Shipping Services NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inchcape Shipping Services NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van Inchcape Shipping Services NV in sociale netwerken
Look for responds of Inchcape Shipping Services NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inchcape Shipping Services NV. Laat een reactie achter voor Inchcape Shipping Services NV. Inchcape Shipping Services NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inchcape Shipping Services NV. Leave a respond for Inchcape Shipping Services NV. Inchcape Shipping Services NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inchcape Shipping Services NV op de google maps. Adres en contacten Inchcape Shipping Services NV
Location of Inchcape Shipping Services NV on the google maps. Address and contacts of Inchcape Shipping Services NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Inchcape Shipping Services NV Inchcape Shipping Services NV: Nouveau Systeme | Langeraet Bernard Vleesgroothandel BVBA | Hollywood Studio | AMR NV | Industrie et Commerce Plastique S.A.

Other related companies as Inchcape Shipping Services NV: Nouveau Systeme | Langeraet Bernard Vleesgroothandel BVBA | Hollywood Studio | AMR NV | Industrie et Commerce Plastique S.A.

Inchcape Shipping Services NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Inchcape Shipping Services NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08560241699. Het bedrijf Inchcape Shipping Services NV bevindt zich op het adres: Kipdorp 57,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Inchcape Shipping Services NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inchcape Shipping Services NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inchcape Shipping Services NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inchcape Shipping Services NV, openstaande posities, locatie van Inchcape Shipping Services NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inchcape Shipping Services NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Inchcape Shipping Services NV, company assigned to the tax number BE08560241699. The company Inchcape Shipping Services NV is located at the address: Kipdorp 57,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Inchcape Shipping Services NV were not found.
The main activity of Inchcape Shipping Services NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inchcape Shipping Services NV is not available. You also can look at reviews of Inchcape Shipping Services NV, open positions, location of Inchcape Shipping Services NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inchcape Shipping Services NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inchcape Shipping Services NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inchcape Shipping Services NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inchcape Shipping Services NV, employees, financial statistics.