HEC

Contactgegevens HEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEC

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44,2170, België

Telefoon (phone): 03 324 02 58; 03 324 06 07 03 324 02 58; 03 324 06 07

Fax (fax): 03 326 08 55 03 326 08 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEC
Products information HEC

BTW identificatienummer (tax): BE07699462890
Ondernemingsnummer: 7041107177
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEC
(Get full report from official database of BE for HEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEC
Addition kinds of activities for HEC

207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
38240305. taximeters | Taximeters

Werken bij HEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van HEC in sociale netwerken
Look for responds of HEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEC. Laat een reactie achter voor HEC. HEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEC. Leave a respond for HEC. HEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEC op de google maps. Adres en contacten HEC
Location of HEC on the google maps. Address and contacts of HEC

Andere gerelateerde bedrijven als come HEC HEC: RIGAUMONT & Fils Ets | Airco Mano Geuns | MAENEN K CONSTRUCTIES | Test Aankoop SV | cimia

Other related companies as HEC: RIGAUMONT & Fils Ets | Airco Mano Geuns | MAENEN K CONSTRUCTIES | Test Aankoop SV | cimia

HEC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is HEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699462890. Het bedrijf HEC bevindt zich op het adres: Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEC is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEC, openstaande posities, locatie van HEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEC is a company, that was registered 2003 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is HEC, company assigned to the tax number BE07699462890. The company HEC is located at the address: Zusters van Onze-Lieve-Vrouwstraat 42-44,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HEC were not found.
The main activity of HEC is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HEC is not available. You also can look at reviews of HEC, open positions, location of HEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEC, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEC, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEC, employees, financial statistics.