Amma Assis et Formation

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Amma Assis et Formation
Private companiesFurniture and Fixtures • Amma Assis et Formation

Contactgegevens Amma Assis et Formation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amma Assis et Formation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amma Assis et Formation

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Goffartstraat 31,1050, België

Telefoon (phone): 02 523 42 42; 0495 44 45 07 02 523 42 42; 0495 44 45 07

Fax (fax): +32 (14) 119-68-45 +32 (14) 119-68-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amma Assis et Formation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amma Assis et Formation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amma Assis et Formation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amma Assis et Formation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amma Assis et Formation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amma Assis et Formation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amma Assis et Formation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amma Assis et Formation
Products information Amma Assis et Formation

BTW identificatienummer (tax): BE02804229736
Ondernemingsnummer: 8395996093
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Amma Assis et Formation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amma Assis et Formation
(Get full report from official database of BE for Amma Assis et Formation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amma Assis et Formation
Addition kinds of activities for Amma Assis et Formation

23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
29110206. oplosmiddelen | Solvents
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij Amma Assis et Formation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amma Assis et Formation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amma Assis et Formation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amma Assis et Formation. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Amma Assis et Formation in sociale netwerken
Look for responds of Amma Assis et Formation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amma Assis et Formation. Laat een reactie achter voor Amma Assis et Formation. Amma Assis et Formation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amma Assis et Formation. Leave a respond for Amma Assis et Formation. Amma Assis et Formation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amma Assis et Formation op de google maps. Adres en contacten Amma Assis et Formation
Location of Amma Assis et Formation on the google maps. Address and contacts of Amma Assis et Formation

Andere gerelateerde bedrijven als come Amma Assis et Formation Amma Assis et Formation: AS TECHNOLOGY | BAERT H-RENOBA | CAPTOR NV | Dirk Baekelant | Finauxa

Other related companies as Amma Assis et Formation: AS TECHNOLOGY | BAERT H-RENOBA | CAPTOR NV | Dirk Baekelant | Finauxa

Amma Assis et Formation is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Amma Assis et Formation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804229736. Het bedrijf Amma Assis et Formation bevindt zich op het adres: Goffartstraat 31,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 346,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Amma Assis et Formation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amma Assis et Formation is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amma Assis et Formation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amma Assis et Formation, openstaande posities, locatie van Amma Assis et Formation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amma Assis et Formation is a company, that was registered 2012 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Amma Assis et Formation, company assigned to the tax number BE02804229736. The company Amma Assis et Formation is located at the address: Goffartstraat 31,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 346,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Amma Assis et Formation were not found.
The main activity of Amma Assis et Formation is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Amma Assis et Formation is not available. You also can look at reviews of Amma Assis et Formation, open positions, location of Amma Assis et Formation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amma Assis et Formation, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amma Assis et Formation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amma Assis et Formation, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amma Assis et Formation, employees, financial statistics.