VEVA-CONSTRUCT BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VEVA-CONSTRUCT BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • VEVA-CONSTRUCT BVBA

Contactgegevens VEVA-CONSTRUCT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEVA-CONSTRUCT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEVA-CONSTRUCT BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Ardooisestraat 162-1,8870, België

Telefoon (phone): +32 (84) 826-10-84 +32 (84) 826-10-84

Fax (fax): +32 (58) 520-79-14 +32 (58) 520-79-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEVA-CONSTRUCT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEVA-CONSTRUCT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEVA-CONSTRUCT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEVA-CONSTRUCT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEVA-CONSTRUCT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEVA-CONSTRUCT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEVA-CONSTRUCT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEVA-CONSTRUCT BVBA
Products information VEVA-CONSTRUCT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01750915527
Ondernemingsnummer: 2628448486
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VEVA-CONSTRUCT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEVA-CONSTRUCT BVBA
(Get full report from official database of BE for VEVA-CONSTRUCT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEVA-CONSTRUCT BVBA
Addition kinds of activities for VEVA-CONSTRUCT BVBA

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
9199. Overheid, nec | General government, nec
279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
57149901. gordijnen | Curtains
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical

Werken bij VEVA-CONSTRUCT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEVA-CONSTRUCT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEVA-CONSTRUCT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEVA-CONSTRUCT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

Zoek naar antwoorden van VEVA-CONSTRUCT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VEVA-CONSTRUCT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEVA-CONSTRUCT BVBA. Laat een reactie achter voor VEVA-CONSTRUCT BVBA. VEVA-CONSTRUCT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEVA-CONSTRUCT BVBA. Leave a respond for VEVA-CONSTRUCT BVBA. VEVA-CONSTRUCT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEVA-CONSTRUCT BVBA op de google maps. Adres en contacten VEVA-CONSTRUCT BVBA
Location of VEVA-CONSTRUCT BVBA on the google maps. Address and contacts of VEVA-CONSTRUCT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEVA-CONSTRUCT BVBA VEVA-CONSTRUCT BVBA: Druco NV | Water Drilling Meers | Vecobi BVBA | Mora Conseil | van hulle, sam

Other related companies as VEVA-CONSTRUCT BVBA: Druco NV | Water Drilling Meers | Vecobi BVBA | Mora Conseil | van hulle, sam

VEVA-CONSTRUCT BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is VEVA-CONSTRUCT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01750915527. Het bedrijf VEVA-CONSTRUCT BVBA bevindt zich op het adres: Ardooisestraat 162-1,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VEVA-CONSTRUCT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEVA-CONSTRUCT BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEVA-CONSTRUCT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEVA-CONSTRUCT BVBA, openstaande posities, locatie van VEVA-CONSTRUCT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEVA-CONSTRUCT BVBA is a company, that was registered 2011 in Izegem region, Belgium. Full name of company is VEVA-CONSTRUCT BVBA, company assigned to the tax number BE01750915527. The company VEVA-CONSTRUCT BVBA is located at the address: Ardooisestraat 162-1,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VEVA-CONSTRUCT BVBA were not found.
The main activity of VEVA-CONSTRUCT BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VEVA-CONSTRUCT BVBA is not available. You also can look at reviews of VEVA-CONSTRUCT BVBA, open positions, location of VEVA-CONSTRUCT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEVA-CONSTRUCT BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEVA-CONSTRUCT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEVA-CONSTRUCT BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEVA-CONSTRUCT BVBA, employees, financial statistics.