SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • SITA ECOSERVICE-SERVECO SA
Private companiesForestry • SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

Contactgegevens SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Zoning Industriel 3ème rue,6040, België

Telefoon (phone): 071 25 65 00 071 25 65 00

Fax (fax): 071 34 05 03 071 34 05 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SITA ECOSERVICE-SERVECO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SITA ECOSERVICE-SERVECO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SITA ECOSERVICE-SERVECO SA
Products information SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

BTW identificatienummer (tax): BE02275512695
Ondernemingsnummer: 7378387451
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SITA ECOSERVICE-SERVECO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SITA ECOSERVICE-SERVECO SA
(Get full report from official database of BE for SITA ECOSERVICE-SERVECO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SITA ECOSERVICE-SERVECO SA
Addition kinds of activities for SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
22810105. Brei garen, gesponnen | Knitting yarn, spun
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
34979901. Koperfolie | Copper foil
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus
47310104. Vrachtvervoer makelaars | Truck transportation brokers
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA in sociale netwerken
Look for responds of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Laat een reactie achter voor SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. SITA ECOSERVICE-SERVECO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. Leave a respond for SITA ECOSERVICE-SERVECO SA. SITA ECOSERVICE-SERVECO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SITA ECOSERVICE-SERVECO SA op de google maps. Adres en contacten SITA ECOSERVICE-SERVECO SA
Location of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA on the google maps. Address and contacts of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SITA ECOSERVICE-SERVECO SA SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: Garage BP SPRL | Bronneberg | Haachtse Dakwerken BVBA | COLAS CLEANING | Anka Direct

Other related companies as SITA ECOSERVICE-SERVECO SA: Garage BP SPRL | Bronneberg | Haachtse Dakwerken BVBA | COLAS CLEANING | Anka Direct

SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02275512695. Het bedrijf SITA ECOSERVICE-SERVECO SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 3ème rue,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SITA ECOSERVICE-SERVECO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, openstaande posities, locatie van SITA ECOSERVICE-SERVECO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is a company, that was registered 2015 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, company assigned to the tax number BE02275512695. The company SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is located at the address: Zoning Industriel 3ème rue,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SITA ECOSERVICE-SERVECO SA were not found.
The main activity of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA is not available. You also can look at reviews of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, open positions, location of SITA ECOSERVICE-SERVECO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SITA ECOSERVICE-SERVECO SA, employees, financial statistics.