Borremans R

Contactgegevens Borremans R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borremans R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borremans R

Regio (region): Kortenberg (Erps-Kwerps), België

Adres (address): Haaggatstraat 59,3071, België

Telefoon (phone): 02 757 00 34 02 757 00 34

Fax (fax): 02 757 00 34 02 757 00 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borremans R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borremans R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borremans R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borremans R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borremans R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borremans R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borremans R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borremans R
Products information Borremans R

BTW identificatienummer (tax): BE02471618652
Ondernemingsnummer: 7919464111
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Borremans R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borremans R
(Get full report from official database of BE for Borremans R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borremans R
Addition kinds of activities for Borremans R

394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
26530201. Dozen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, solid fiber: made from purchased materials
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij Borremans R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borremans R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borremans R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borremans R. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Borremans R in sociale netwerken
Look for responds of Borremans R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borremans R. Laat een reactie achter voor Borremans R. Borremans R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borremans R. Leave a respond for Borremans R. Borremans R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borremans R op de google maps. Adres en contacten Borremans R
Location of Borremans R on the google maps. Address and contacts of Borremans R

Andere gerelateerde bedrijven als come Borremans R Borremans R: Electro GT | BRABANDT-VAN HUMBEECK SPRL | LB-PLAFONDS | Fac Diffusion | Degryse G

Other related companies as Borremans R: Electro GT | BRABANDT-VAN HUMBEECK SPRL | LB-PLAFONDS | Fac Diffusion | Degryse G

Borremans R is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Kortenberg (Erps-Kwerps), België. De volledige naam van het bedrijf is Borremans R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02471618652. Het bedrijf Borremans R bevindt zich op het adres: Haaggatstraat 59,3071. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Borremans R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Borremans R is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borremans R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borremans R, openstaande posities, locatie van Borremans R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Borremans R is a company, that was registered 2004 in Kortenberg (Erps-Kwerps) region, Belgium. Full name of company is Borremans R, company assigned to the tax number BE02471618652. The company Borremans R is located at the address: Haaggatstraat 59,3071. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Borremans R were not found.
The main activity of Borremans R is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Borremans R is not available. You also can look at reviews of Borremans R, open positions, location of Borremans R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borremans R, Kortenberg (Erps-Kwerps): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borremans R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borremans R, Kortenberg (Erps-Kwerps): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borremans R, employees, financial statistics.