AVE Vanhamme Frères SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AVE Vanhamme Frères SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • AVE Vanhamme Frères SPRL

Contactgegevens AVE Vanhamme Frères SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVE Vanhamme Frères SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVE Vanhamme Frères SPRL

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Avenue du Gris Moulin 25,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 81 40 02 653 81 40

Fax (fax): 02 652 10 66 02 652 10 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVE Vanhamme Frères SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVE Vanhamme Frères SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVE Vanhamme Frères SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVE Vanhamme Frères SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVE Vanhamme Frères SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVE Vanhamme Frères SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVE Vanhamme Frères SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVE Vanhamme Frères SPRL
Products information AVE Vanhamme Frères SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02098907470
Ondernemingsnummer: 2970947265
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVE Vanhamme Frères SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVE Vanhamme Frères SPRL
(Get full report from official database of BE for AVE Vanhamme Frères SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVE Vanhamme Frères SPRL
Addition kinds of activities for AVE Vanhamme Frères SPRL

01190300. Oliekorrels | Oil grains
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
59999913. Ijs | Ice

Werken bij AVE Vanhamme Frères SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVE Vanhamme Frères SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVE Vanhamme Frères SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVE Vanhamme Frères SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van AVE Vanhamme Frères SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AVE Vanhamme Frères SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVE Vanhamme Frères SPRL. Laat een reactie achter voor AVE Vanhamme Frères SPRL. AVE Vanhamme Frères SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVE Vanhamme Frères SPRL. Leave a respond for AVE Vanhamme Frères SPRL. AVE Vanhamme Frères SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVE Vanhamme Frères SPRL op de google maps. Adres en contacten AVE Vanhamme Frères SPRL
Location of AVE Vanhamme Frères SPRL on the google maps. Address and contacts of AVE Vanhamme Frères SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AVE Vanhamme Frères SPRL AVE Vanhamme Frères SPRL: Laane Trading BVBA | DRUKKERIJ AMEEL NV | VAN ROY CLEANING | M.Q. SPRL | Gorissen Guy

Other related companies as AVE Vanhamme Frères SPRL: Laane Trading BVBA | DRUKKERIJ AMEEL NV | VAN ROY CLEANING | M.Q. SPRL | Gorissen Guy

AVE Vanhamme Frères SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AVE Vanhamme Frères SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02098907470. Het bedrijf AVE Vanhamme Frères SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Gris Moulin 25,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVE Vanhamme Frères SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVE Vanhamme Frères SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVE Vanhamme Frères SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVE Vanhamme Frères SPRL, openstaande posities, locatie van AVE Vanhamme Frères SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVE Vanhamme Frères SPRL is a company, that was registered 1994 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is AVE Vanhamme Frères SPRL, company assigned to the tax number BE02098907470. The company AVE Vanhamme Frères SPRL is located at the address: Avenue du Gris Moulin 25,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVE Vanhamme Frères SPRL were not found.
The main activity of AVE Vanhamme Frères SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVE Vanhamme Frères SPRL is not available. You also can look at reviews of AVE Vanhamme Frères SPRL, open positions, location of AVE Vanhamme Frères SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVE Vanhamme Frères SPRL, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVE Vanhamme Frères SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVE Vanhamme Frères SPRL, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVE Vanhamme Frères SPRL, employees, financial statistics.