Van Trappen Hubert BVBA

Contactgegevens Van Trappen Hubert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Trappen Hubert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Trappen Hubert BVBA

Regio (region): Oosterzele, België

Adres (address): Dorp 93,9860, België

Telefoon (phone): 09 362 62 64 09 362 62 64

Fax (fax): 09 362 01 23 09 362 01 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Trappen Hubert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Trappen Hubert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Trappen Hubert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Trappen Hubert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Trappen Hubert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Trappen Hubert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Trappen Hubert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Trappen Hubert BVBA
Products information Van Trappen Hubert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06762878417
Ondernemingsnummer: 6524200439
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Trappen Hubert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Trappen Hubert BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Trappen Hubert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Trappen Hubert BVBA
Addition kinds of activities for Van Trappen Hubert BVBA

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij Van Trappen Hubert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Trappen Hubert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Trappen Hubert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Trappen Hubert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van Van Trappen Hubert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Trappen Hubert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Trappen Hubert BVBA. Laat een reactie achter voor Van Trappen Hubert BVBA. Van Trappen Hubert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Trappen Hubert BVBA. Leave a respond for Van Trappen Hubert BVBA. Van Trappen Hubert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Trappen Hubert BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Trappen Hubert BVBA
Location of Van Trappen Hubert BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Trappen Hubert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Trappen Hubert BVBA Van Trappen Hubert BVBA: CENTRALE VERWARMING JOS COENEN NV | Best Car (The) SPRL | SANELEK VAN WYNSBERGE | DELPO BVBA | Jauniaux, Marc

Other related companies as Van Trappen Hubert BVBA: CENTRALE VERWARMING JOS COENEN NV | Best Car (The) SPRL | SANELEK VAN WYNSBERGE | DELPO BVBA | Jauniaux, Marc

Van Trappen Hubert BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Oosterzele, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Trappen Hubert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762878417. Het bedrijf Van Trappen Hubert BVBA bevindt zich op het adres: Dorp 93,9860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Trappen Hubert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Trappen Hubert BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Trappen Hubert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Trappen Hubert BVBA, openstaande posities, locatie van Van Trappen Hubert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Trappen Hubert BVBA is a company, that was registered 2018 in Oosterzele region, Belgium. Full name of company is Van Trappen Hubert BVBA, company assigned to the tax number BE06762878417. The company Van Trappen Hubert BVBA is located at the address: Dorp 93,9860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Trappen Hubert BVBA were not found.
The main activity of Van Trappen Hubert BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Trappen Hubert BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Trappen Hubert BVBA, open positions, location of Van Trappen Hubert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Trappen Hubert BVBA, Oosterzele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Trappen Hubert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Trappen Hubert BVBA, Oosterzele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Trappen Hubert BVBA, employees, financial statistics.