AM Décor

Contactgegevens AM Décor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AM Décor: address, phone, fax, email, website, opening hours

AM Décor

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Wellingtonlaan 120,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 95 60; 0475 41 92 87 02 374 95 60; 0475 41 92 87

Fax (fax): 02 374 91 35 02 374 91 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AM Décor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AM Décor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AM Décor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AM Décor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AM Décor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AM Décor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AM Décor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AM Décor
Products information AM Décor

BTW identificatienummer (tax): BE09947265625
Ondernemingsnummer: 2881683349
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AM Décor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AM Décor
(Get full report from official database of BE for AM Décor)

Aanvulling soorten activiteiten voor AM Décor
Addition kinds of activities for AM Décor

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
50990602. Pianos | Pianos

Werken bij AM Décor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AM Décor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AM Décor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AM Décor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

Zoek naar antwoorden van AM Décor in sociale netwerken
Look for responds of AM Décor in social networks

Lees alle opmerkingen voor AM Décor. Laat een reactie achter voor AM Décor. AM Décor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AM Décor. Leave a respond for AM Décor. AM Décor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AM Décor op de google maps. Adres en contacten AM Décor
Location of AM Décor on the google maps. Address and contacts of AM Décor

Andere gerelateerde bedrijven als come AM Décor AM Décor: Avenir Telecom NV | MAFACT SA | Scandi-Text | Gekatrans BVBA | ACT bvba

Other related companies as AM Décor: Avenir Telecom NV | MAFACT SA | Scandi-Text | Gekatrans BVBA | ACT bvba

AM Décor is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is AM Décor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09947265625. Het bedrijf AM Décor bevindt zich op het adres: Wellingtonlaan 120,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AM Décor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AM Décor is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AM Décor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AM Décor, openstaande posities, locatie van AM Décor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AM Décor is a company, that was registered 2015 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is AM Décor, company assigned to the tax number BE09947265625. The company AM Décor is located at the address: Wellingtonlaan 120,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AM Décor were not found.
The main activity of AM Décor is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AM Décor is not available. You also can look at reviews of AM Décor, open positions, location of AM Décor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AM Décor, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AM Décor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AM Décor, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AM Décor, employees, financial statistics.